CEC Romania: ULTIMA ORA, Noua AVERTIZARE Extrem de Serioasa pentru Toti Clientii

CEC Romania ULTIMA ORA Noua AVERTIZARE Extrem Serioasa Toti Clientii

CEC Romania a hotarat in mod oficial sa emita o noua avertizare de ultima ora, care este extrem de serioasa, si aduce in imediata atentie a tuturor clientilor din Romania un mesaj pe care nimeni nu ar trebui sa il ignore, iar asta pentru ca siguranta banilor este in centrul a ceea ce ne transmite banca.

CEC Romania aduce in atentia tuturor clientilor o avertizare pe care Asociatia Romana a Bancilor, ARB, a emis-o cu privire la un nou tip de frauda prin care romanii sunt manipulati sa furnizeze date bancare cu promisiunea falsa de obtinere a unor castiguri financiare imediate, daca aleg sa faca anumite tipuri de “investitii”.

Dupa cum puteti vedea mai jos, avertizarea despre care vorbeste CEC are in centru asa-zise platforme de tranzactionare, acestea fiind folosite pentru a fura banii romanilor care cad in plasa inselatoriilor de acest gen, ele fiind atat de bine gandite, incat nu toata lumea isi da seama cat de serios este pericolul.

CEC stie foarte bine ca oamenii pot fi extrem de usor de manipulat, in special in situatii economice precum cea prin care trece Romania acum, asa ca ni se recomanda sa fim extrem de atenti la tot ceea ce facem, pentru a nu risca sa pierdem sume foarte mari de bani, fara sa stim ce se intampla in realitate.

Asociația Română a Băncilor (ARB) avertizează asupra unui tip de fraudă prin care clienții sunt manipulați să furnizeze datele bancare cu promisiunea falsă de obținere a unor câștiguri din investiții financiare, în special prin achiziție de criptomonede, inclusiv prin platforme de tranzacționare. Clienții sunt sfătuiți să nu furnizeze datele bancare, să manifeste prudență și să verifice temeinic ofertele primite.