UBER Anunta Noi Servicii pentru Locatiile cele mai Vizitate din Europa

UBER Anunta Noi Servicii pentru Locatiile cele mai Vizitate din Europa

  • Uber Reserve, alegerea ideală pentru călătorii care vor să planifice din timp, se lansează în destinații însorite și este disponibil în cele mai aglomerate aeroporturi din Europa;
  • Uber Taxi, Uber Comfort și altele se extind în destinații populare de vacanță de la Marea Mediterană, Insulele Baleare și alte destinații de pe coastă; 
  • Uber Boat, o barcă privată ce poate fi rezervată din aplicație, este disponibilă în Mykonos. 

29 iunie, București: Ca răspuns în fața cererii mari, chiar în pragul vacanței de vară, Uber anunță servicii și produse noi în mai multe destinații din Europa. Compania extinde destinațiile în care Uber Reserve, Uber Comfort și Uber Taxi sunt disponibile și adaugă pe lista sa de produse Uber Boat, o barcă privată ce poate fi închiriată direct din aplicație în Mykonos. 

Uber se așteaptă vara aceasta la o creștere de 250% a vizitatorilor din SUA în destinații europene cum ar fi Grecia, Spania, Italia, Franța și Croația. Mai mult, conform datelor de mobilitate pe care Uber le are, se poate observa că turiștii din SUA tind să viziteze Italia și Franța într-o singură călătorie pe continent, să viziteze Portugalia înainte să ajungă în Spania și să se oprească în Marea Britanie înainte de a merge în Grecia sau Croația. 

După lansarea Uber Flights în Marea Britanie, Uber Boat este cel mai recent serviciu oferit, parte din viziunea Uber de a-și ajuta pasagerii să călătorească oriunde. Produsul completează lista ofertei pentru călători, după ce compania a făcut disponibilă direct în aplicație posibilitatea de a rezerva trenuri, hoteluri și experiențe.

Începând de acum și până în octombrie, pasagerii Uber vor putea folosi Uber Reserve pentru a-și rezerva curse în avans cu 30 de minute și până la 90 de zile, cu un preț fix. Uber Reserve pentru curse la aeroport este o alegere potrivită pentru călătorii care vor să se bucure de o vacanță fără probleme. 

Cu taxiurile disponibile direct în aplicația Uber, călătorii vor cunoaște prețul înainte de începerea cursei și nu la final. Uber Taxi se va lansa, printre altele, în Atena, Santorini și Mykonos. Uber Comfort, produs ce oferă pasagerilor posibilitatea să exploreze insulele cu un grad ridicat de confort, va fi disponibil în Mykonos, Santorini și Rodos. Uber Comfort înseamnă mașini cu mai mult spațiu pentru picioare. 

Pe lângă Grecia, Uber se concentrează și pe alte destinații populare din Europa. 

  • Compania va lansa produse noi și în două dintre cele mai populare destinații din Spania. Uber Comfort, Uber Reserve și Uber Van vor fi disponibile în Mallorca, iar Uber Black în Tenerife. Uber va integra în aplicație și serviciile de taxi, disponibile în ambele locații.
  • În Franța Uber va lansa produse noi de-a lungul coastei Atlanticului, de la orașe basce precum Biarritz și Saint-Jean-De-Luz, până în sudul Bretaniei, în La Baule și Le Touquet. Uber va lansa și Uber Berline, cel mai premium produs al companiei, în Bordeaux. Pe Coasta de Azur, Uber va fi prezent cu Uber Reserve și Uber Comfort.
  • În Portugalia, Uber va lansa un întreg portofoliu de servicii, printre care UberX, Green, XL, Assist, Pet, Comfort și Package.
  • Uber se întoarce în Italia în Sicilia și Sardinia, dar și în Malta.
  • Serviciile Uber vor fi disponibile și pe coasta croată, în Dubrovnik, Split, Zadar, Rijeka și Insula Pag.

În timp ce Grecia se pregătește să primească milioane de turiști vara aceasta, Uber Boat în Mykonos va oferi vizitatorilor oportunitatea de a rezerva o barcă de lux prin simpla apăsare a unui buton în aplicația Uber. Uber Boat va avea mai multe locuri de pick-up și drop-off în Mykonos, iar bărcile pot acomoda până la 8 pasageri.