Orange isi Anunta MILIOANELE de Clienti, ce Informare IMPORTANTA ne Transmite Oficial

Orange Anunta MILIOANELE Clienti Informare IMPORTANTA Transmite Oficial

Orange, grupul de telecomunicatii din Romania cu peste 10 milioane de clienti care-i folosesc serviciile de telefonie mobila, televiziune si internet in toata tara, a decis sa-i anunte pe romani cum pot sa plateasca usor factura unui prieten, chiar daca numarul de telefon al acestuia nu este adaugat in contul nostru.

Orange explica mai jso faptul ca aceasta procedura poate fi realizata inclusiv prin intermediul aplicatiei MyOrange, foarte utila pentru multi dintre oamenii care vor sa beneficieze de serviciile companiei, plata facturii putand fi realizata in doar cateva minute, si poate fi repetata in orice moment de catre noi.

Mai mult decat atat, cei de la Orange Romania ii anunta in mod oficial pe clienti in legatura cu faptul ca pot sa scape de apelurile nedorite daca folosesc aplicatia Orange Telefon, ea fiind disponibila gratuit pentru telefoanele cu sistem de operare Android, singurele in care poate fi folosita sa cum trebuie acum.

Orange dezvaluie 2 beneficii importante pentru clientii romani

Orange Romania explica in clar mai jos tot ceea ce ar trebui sa stim in legatura cu ambele anunturi importante pe care le face, astfel ca e bine sa fim foarte atenti la aceste informatii, iar asta pentru ca nu trebie sa ratam ceea ce ni se recomanda, mai ales daca totul este gandit pentru a ne face viata mai usoara.

E simplu să plătești factura unui prieten, chiar dacă nu ai declarat numărul lui în contul tău online. Poți face asta chiar din aplicația My Orange, secțiunea “Plătește factura unui prieten” sau direct din aplicatie. Bucură-te de o vară liniștită, fără apeluri nedorite, cu Orange Telefon.

Aplicația te ajută să identifici apelurile spam și cele de la numere necunoscute, te informează despre costul unui apel către un număr cu tarif premium și multe altele.