Italia: Discutii de ULTIMA ORA intre Meloni si Orban, Anunturi SCANDALOASE cu Impact in UE, Romania

Italia Discutii ULTIMA ORA Meloni Orban Anunturi SCANDALOASE Impact UE Romania

Italia are probleme foarte mari la ora actuala, si Giorgia Meloni a incercat la recentul Summit al Consiliului Europei sa discute cu omologii sai din UE despre o serie de masuri importante pentru a le rezolva, insa Viktor Orban nu s-a numarat printre cei care au fost dornici sa ajunga la vreun acord benefic pentru toti europenii.

Italia n-a reusit sa-l convinga pe Viktor Orban sa fie de acord cu pactul privind reforma sistemului de azil din UE, dar nici cu redistributia migrantilor in mai multe tari ale UE, premierul ungar afirmand ca Bruxelles-ul vrea sa faca ghetto-uri in tara sa, si desigur ca a dat vina pe George Soros pentru deciziile luate de catre Comisia Europeana.

Italia a incercat impreuna cu Germania, si nu numai, sa gaseasca solutii prin care sa il convinga nu doar pe Viktor Orban, ci si pe premierul polonez, sa accepte reformele care sunt facute pentru reducerea migratiei ilegale, insa nimeni nu a avut vreun succes, iar asta reduce extrem de mult si sansele Romaniei de aderare la Schengen.

“Summit-ul UE, Bruxelles. Spunem nu migrației! Bruxelles-ul ar construi zeci de mii de ghetouri de migranți în Ungaria. Nu o vom lăsa! Birocrații de la Bruxelles au adus Uniunea Europeană în pragul falimentului. Este revoltător faptul că o decizie privind sistemul de cote de migrație a fost forțată prin consiliul miniștrilor de interne UE, aproape ca o lovitură de stat.

Rețeaua Soros a stat, probabil, in spatele deciziei. După schimbare de gardă, o nouă generație este acum mai activă din punct de vedere politic. În loc să oprească imigrația ilegală, Bruxelles-ul vrea să cheltuiască mai multe miliarde pentru a reinstala migranții ilegali în Europa.”