BANCA Transilvania: IMPORTANTE Anunturi Directionate catre Clientii din Romania

BANCA Transilvania IMPORTANTE Anunturi Directionate Clientii Romania

BANCA Transilvania, una dintre institutiile financiare cele mai importante care activeaza in Romania la ora actuala, a decis sa aduca in atentia tuturor clientilor sai din tara doua anunturi despre care ei trebuie sa stie, iar asta pentru ca le spune clientilor ca daca vor 150 de lei in puncte Star, ar fi bine sa-si foloseasca acum cardurile de cumparaturi.

BANCA Transilvania explica mai jos faptul ca daca intre 3 si 7 iulie decidem sa ne facem cumparaturile folosindu-ne cardurile de cumparaturi, vom avea sansa de a primi 150 de LEI sub forma de puncte Star, pe aceste carduri, iar ele vor putea fi folosite in viitor pentru diverse tipuri de cumparaturi in Romania.

Separat de aceasta veste, cei de la BANCA Transilvania le spun deasemenea tuturor romanilor ca viata lor poate fi mult mai simpla, daca decid sa-si faca o programare inainte de a merge in oricare dintre agentiile din tara pentru a rezolva probleme, sau pentru a afla informatii cu privire la serviciile oferite de banca.

BANCA Transilvania le-a mai transmis in trecut clientilor din Romania mesaje similare cu privire la felul in care isi pot usura viata atunci cand ajung in locatiile sale, astfel ca oricine a mai aflat despre ele, stie si ce se intampla cand vine vorba despre ceea ce se poate face in materie de programari, si nu numai.

Ai 150 de lei în puncte Star dacă îți faci cardul de cumpărături între 3-7 iulie, să dai boost la vară și la cumpărături. Află mai multe aici. Iti rezolvi mai rapid drumurile la banca daca iti faci programare online. Și uite așa ai economisit timp.