Marcel Ciolacu: Vestea de ULTIM MOMENT cu Masuri Luate pentru Toti Romanii

Marcel Ciolacu Vestea ULTIM MOMENT Masuri Luate Toti Romanii

Marcel Ciolacu are vesti extrem de bune, de ultim moment, pentru milioane de romani din toata tara, iar asta pentru ca in atentia tuturor este adusa faptul ca la ora actuala ambitia Guvernului Romaniei este de a sustine firmele mici si mijlocii, astfel incat ele sa fie motor de crestere pentru economia tarii noastre.

Marcel Ciolacu le transmite deasemenea felicitari sportivilor romani care au participat la Jocurile Europene de la Cracovia, totul inainte ca premierul Romaniei sa mearga in Germania, impreuna cu o delegatie a guvernului, pentru a discuta cu Olaf Scholz, dar si alti reprezentanti ai statului german.

“Ambiția noastră este să susținem firmele mici și mijlocii românești care să devină elemente solide în lanțuri valorice capabile să producă efecte de multiplicare economică la nivel regional. Nu putem obține o creștere economică sustenabilă decât printr-un model bazat pe investiții publice masive în infrastructură, energie și industrie, în special cea agroalimentară.

Felicitări Echipei României pentru rezultatele obținute la Jocurile Europene de la Cracovia Malopolska 2023! Cele 17 medalii câștigate de sportivii români, dintre care 6 medalii de aur, 6 de argint și 5 de bronz demonstrează – încă o dată! – valoarea, determinarea și curajul tricolorilor. Dragi sportivi și tehnicieni, vă urez mult succes în competițiile următoare și, mai ales, la calificările pentru Jocurile Olimpice de la Paris din 2024!

Prim-ministrul Marcel Ciolacu va avea, în perioada 4-5 iulie, o vizită de lucru în Republica Federală Germania. Pe agenda vizitei sunt incluse întrevederi ale premierului Marcel Ciolacu cu Olaf Scholz, cancelarul german, atât în format tête-à-tête, cât și în plenul delegațiilor, urmate de o conferință comună de presă. De asemenea, șeful Executivului va avea o întrevedere cu doamna Katrin Göring-Eckardt, vicepreședintele Parlamentului Republicii Federale Germania.

Si cu reprezentanți ai Parlamentului german din principalele grupuri politice. Vizita va avea și o importantă componentă economică. Prim-ministrul va participa la întâlniri cu reprezentanți ai mediului de afaceri și ai industriei de apărare. În prima zi a vizitei, premierul Marcel Ciolacu se va întâlni cu reprezentanți ai comunității de români din Republica Federală Germania și va depune o coroană la Memorialul Holocaustului din Berlin.

”Cooperarea dintre România și Germania are un potențial semnificativ, pe care am convingerea că îl putem valorifica și mai mult în interes reciproc. Germania este cel mai important partener comercial al României, fapt ce constituie o bază solidă pentru intensificarea relației noastre bilaterale și oferă perspective reale de dezvoltare pe care ne dorim să le concretizăm cât mai curând posibil”, a afirmat premierul Marcel Ciolacu.”