LIDL Romania: Surprizele Noi Oferite GRATUIT pentru Clientii Romani

LIDL Romania Surprizele Noi Oferite GRATUIT Clientii Romani

LIDL Romania, unul dintre lanturile de supermarket-uri cu cele mai mari numere de clienti din toata Romania la ora actuala, a decis sa ii surprinda din nou pe clientii din tara, astfel ca a dat startul unei noi campanii speciale in cadrul careia ofera gratuit o serie de premii pentru cumparaturi din magazine.

LIDL Romania vorbeste mai jos despre faptul ca daca alegem sa cumparam produsele Italiamo, impreuna cu altele din magazine, in bonuri de maxim 70 de LEI si ne inscriem pe website-ul sau, avem sansa de a castiga oricare dintre premiile pe care le aveti listate mai jos, si exista destule pe care e bine sa le avem in vedere.

Vorbim despre 10 vouchere de cumparaturi in valoare de 200 de LEI fiecare, 5 mini-frigidere, dar si un robot de bucatarie KitchenAid, astfel ca exista motive multe si bune sa participati la aceasta promotie speciala, asta desigur doar atat timp cat ea este in vigoare la LIDL, pentru ca perioada este foarte limitata.

LIDL are pe website-ul sau mai multe informatii importante cu privire la ceea ce inseamna aceste premii speciale care ne sunt oferite, astfel ca merita sa ne uitam cu mare atentie la toate informatiile, inainte ca intreaga promotie sa se incheie, asa ca uitati-va cu mare atentie la tot ceea ce ar trebui sa stiti acum.

CONCURS! Care ar fi primul lucru pe care l-ai găti cu ajutorul unui KitchenAid ? Poți să îl câștigi săptămâna aceasta, cu produsele #Italiamo! ​Ia cel puțin un produs Italiamo pe un bon de peste 70 lei și înscrie-te în concurs! Detalii pe site. Noi gusturi în stil italian în colecția ta, noi premii în casa ta!