Insula Iubirii: Premiera INCENDIARA a Antena 1, Imaginile de ULTIMA ORA cu Ispitele!

Insula Iubirii Premiera INCENDIARA Antena 1 Imaginile ULTIMA ORA Ispitele

Insula Iubirii intra intr-o cu totul noua faza a competitiei, iar asta pentru ca o premiera importanta a avut loc la cel mai popular reality show din Romania, cei de la Antena 1 dezvaluind primele imagini cu aprinderea flacarii ispitei, ceva ce unii dintre concurenti asteptau cu foarte mare nerabdare acum.

Insula Iubirii are dezvaluite imaginile cu prima aprindere a flacarii ispitei, pentru a ni se arata ceea ce se intampla in perioada in care ispitele si cuplurile s-au intalnit, pana la difuzarea episodului de astazi, iar intalnirile incendiare pe care urmeaza sa le vedem, vor fi cu siguranta pe masura asteptarilor noastre.

Antena 1 nu s-a oprit totusi doar la atat, iar asta deoarece Radul Valcan a facut si o vizita surpriza la vila baietilor inainte de bonfire-ul care a fost programat, iar el le-a transmis o veste importanta concurentilor, unii dintre ei ramanand cu ochii i nlacrimi dupa discutiile care au avut loc la Insula Iubirii, ceea ce este normal.

Insula Iubirii va continua in perioada urmatoare in acelasi ritm ca si pana acum, iar asta pentru ca exista foarte multe surprize spectaculoase care au fost pregatite pentru noi, si pe care merita sa le urmarim, iar asta deoarece emisiunea este inca foarte departe de final, deci avem ce sa vedem in saptamanile urmatoare.

Radu Vâlcan, vizită surpriză la vila băieților înainte de bonfire. Ce veste au primit concurenții ? Cristina, cu ochii în lacrimi după o discuție tensionată cu ispitele masculine! Discuție aprinsă între Claudia și ispita Daniel: Ai mereu comentarii la adresa noastră!

SNEAK PEEK ALERT! S-a aprins flacăra ispitei pentru prima dată la Insula Iubirii! Pentru cine s-a aprins, vedem Joi și Vineri, la Insula Iubirii, de la 20.30, pe Antena 1 și AntenaPLAY. Cine iubește nu lasă!