Vodafone: Noua Hotarare Oficiala, ce da GRATUIT Clientilor Romani cu Telefoane

Vodafone Noua Hotarare Oficiala GRATUIT Clientilor Romani Telefoane

Vodafone, grupul de telecomunicatii cu milioane de clienti care beneficiaza de serviciile sale de telefonie mobila, fixa, internet si televiziune in Romania, a decis sa-i anunte pe romani in legatura cu ceea ce le da gratuit chiar acum, pentru ca sunt in continuare utilizatori ai serviciilor pe care le are in tara noastra.

Vodafone vorbeste mai jos despre o noua campanie speciala, in cadrul careia le ofera clientilor romani in mod gratuit o serie de premii pe care ie nu ar trebi sa le desconsidere, iar asta pentru ca vorbim despre o vacanta in Dubai cu prietenii, dar si 10 vouchere de cate 120 de LEI la un lant de hypermarket-uri.

Conform celor de la Vodafone Romania, trebuie sa intram in aplicatia MyVodafone, pe care o ofera gratuit pentru iPhone si Android la ora actuala, iar dupa ce o accesam, ar trebui sa fim in mod automat inscrisi in campania care este in plina derulare la ora actuala in tara noastra, conform informatiilor sale.

Vodafone Romania deruleaza aceasta campanie pentru o perioada limitata de timp in Romania, asa cum se intampla in cazul tuturor campaniilor sale, astfel ca e bine sa aveti in vedere acest lucru, pentru ca dupa expirarea ei, nu vom mai putea participa pentru a castiga premiile care ne sunt oferite de catre companie.

Imaginează-ți: 2 prieteni ajung în Dubai alături de tine. Cum ?​ Intră în aplicația My Vodafone, pe care o poti descarca din App Store si Google Play Store, și ești înscris automat în concursul în care poți câștiga:​​ marele premiu: o vacanță în Dubai cu ai tăi amici​; premii săptămânale: 10 vouchere de câte 120 lei la un lanț de hypermarket-uri.