BRD Romania: IMPORTANT Mesaj Oficial care Vizeaza Toti Clientii Romani

BRD Romania IMPORTANT Mesaj Oficial Vizeaza Toti Clientii Romani

BRD Romania, una dintre bancile din Romania care deserveste un numar foarte mare de clienti din toata tara la ora actuama, a decis sa-i anunte in mod oficial pe clienti in legatura cu ceea ce le este pus la dispozitie prin intermediul aplicatiei YOU BRD, gandita pentru mobile banking, si nu doar atat.

BRD Romania explica mai jos toate beneficiile pe care aceasta aplicatie de mobile banking le ofera pentru oricare dintre romanii care aleg sa o foloseasca, ea fiind o solutie perfecta pentru cei care vor sa se bucure de posibilitatea de a isi administra rapid si usor conturile bancare, dar si banii pe care-i au.

BRD Romania: IMPORTANT Mesaj Oficial care Vizeaza Toti Clientii Romani

Conform celor de la BRD; aplicatia faciliteaza controlul conturilor bancare de pe iPhone si Android oricand dorim, insa este deasemenea necesara pentru a autoriza platile online, sau transferurile bancare, astfel ca avem nevoie de ea pentru a se face si transferuri de bani din conturile noastre, catre alte conturi.

BRD distribuie aplicatia in mod grautit prin App Store, Google Play Store si AppGallery, deci indiferent de ce telefon iPhone sau Android, am avea, ar trebui sa putem folosi aplicatia pentru a controla sumele de bani care sunt disponibile in conturile noastre, indiferent in ce colt al lumii ne-am afla.

Ai deja liste peste liste, să nu care cumva să uiți ceva când faci bagajul pentru vacanță. O bancă sigur nu încape, dar banca ta digitală din YOU BRD sigur da, că doar o ai în telefon! Instalează aplicația YOU BRD din Google Play, Apple Store sau AppGallery, ca să ai chiar și peste mări și țări toate beneficiile banking-ului online.

Poți face plăți instant către băncile participante la sistemul de Plăți Instant, schimburi valutare avantajoase și verifica toate tranzacțiile în timp real. Mai multe detalii despre YOU BRD pe website.