Vodafone Pregateste o Surpriza pentru Clienti, ce da GRATUIT pentru Telefoane Samsung

Vodafone Pregateste Surpriza Clienti GRATUIT Telefoane Samsung

Vodafone s-a gandit sa le faca o surpriza mare clientilor din Romania, iar asta pentru ca in cazul telefoanelor Samsung, a decis sa le dea oamenilor gratuit ceva ce putini se asteptau sa vada, insa lansarea Samsung GALAXY Z Flip 5 vine cu un voucher de 50 de euro pentru primii 100 de clienti care se pre-inregistreaza pentru comanda.

Vodafone spune ca in perioada 26 iulie 2023 – 9 august 2023 va avea loc pre-inregistrarea pentru comenzile dedicate Samsung GALAXY Z Flip 5, deci vom avea destul timp la dispozitie sa ne gandim daca vrem, sau nu, sa cumparam viitorul model de telefon, pentru a beneficia si de voucherul gratuit de 50 de euro.

Conform celor de la Vodafone Romania, puteti vedea ca numarul celor care vor putea beneficia efectiv de un voucher gratuit de 50 de euro pentru a cumpara un Samsung GALAXY Z Flip 5, va fi foarte limitat, ceea ce nu e vreo mare surpriza, dar e bine sa stim acest lucru, pentru ca acest lucru conteaza serios.

Vodafone Romania stie foarte bine ca exista destui romani interesati sa cumpere Samsung GALAXY Z Flip 5, asa ca merita sa fim atenti la ceea ce spune compania ca ne ofera, iar asta pentru ca promotia va fi una disponibila pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania, deci merita sa cumparam doar ce dorim.

Fii primul care află despre marea noutate a verii: noile Galaxy. Primii 100 clienți care se pre-înregistrează primesc un voucher CADOU de 50 euro, valabil în perioada precomenzii (26.07 – 09.08.2023) în aplicația My Vodafone.
#JoinTheFlipside, pe 26 iulie cu Samsung.