Kaufland: Mesajele pentru Romani ce Decizii IMPORTANTE a Anunta Oficial

Kaufland Mesajele Romani Decizii IMPORTANTE Anunta Oficial

Kaufland, compania care are un numar foarte mare de hypermarket-uri in toata Romania, si de la care un numar mare de romani cumpara zilnic produse la preturi foarte bune, a decis sa anunte in mod oficial ce fel de oferte exista in aceasta perioada, pentru cei care sunt interesati de ele acum.

Kaufland explica intr-o prima faza despre o promotie speciala in baza careia le ofera romanilor posibilitatea de a obtine gratuit un gratar de fonta Countryside, de 35 cm, dar numai daca vom cheltui minim 500 de LEI pentru cumparaturi in magazinele sale, si scanam Kaufland Card-ul nostru la casa de marcat.

Separat, cei de la Kaufland Romania aduc in continuare in atentia oamenilor campania Salvatorii Preturilor, iar asta deoarece ea a fost gandita special pentru a le oferi posibilitatea de a beneficia de preturi reduse pentru foarte multe produse din magazine, chiar daca avem facut si activat un Kaufland Card, sau nu.

Kaufland Romania deruleaza aceasta campanie speciala in toate magazinele din tara, astfel ca nu trebuie decat sa ne uitam cu atentie la ofertele speciale care ne sunt aduse in atentie, si sa profitam de oricare dintre ele, pentru ca merita sa ne bucuram de toate ofertele inainte ca ele sa dispara din magazine.

În perioada 01 – 31 iulie 2023, fă cumpărături de cel puțin 500 Lei cumulați și deblochezi un voucher la grătar de fontă Countryside, 35 cm (cod produs: 00168414) pentru o buc./ bon. Nu uita să scanezi Kaufland Card de fiecare dată când vii la cumpărături!

Atunci când Salvatorii Prețurilor sunt la datorie, ești ferit de avalanșa de prețuri mari. Datorită expertizei în domeniul ofertelor, Salvatorii Prețurilor țin la distanță prețurile mari pentru cumpărători și le semnalează reducerile și ofertele într-o manieră prietenoasă.