Orange: MILIOANE de Clienti din Romania Informati Oficial, ce TREBUIE sa Stii!

Orange MILIOANE Clienti Romania Informati Oficial TREBUIE Stii

Orange a publicat o informare oficiala extrem de importanta pentru milioane de clienti din toata Romania, iar asta pentru ca ei trebuie sa stie despre ceea ce s-a intamplat in ultimii ani, iar asta pentru ca vorbim despre cresteri substantiale ale vitezelor de internet pe care cel mai mare grup de telecomunicatii din Romania le ofera.

Orange explica mai jos faptul ca viteza de download pentru internetul mobil oferit clientilor romani, s-a dublat in ultimii 6 ani in Romania, o crestere spectaculoasa care le ofera clientilor cele mai bune servicii de internet mobil din toata tara, o veste extrem de buna pentru foarte multi dintre clientii sai.

Datele pe care cei de la Orange Romania le aduce in atentia noastra, au la baza un studiu facut de catre cei de la ANCOM, in baza testelor de viteza facute de catre romani prin intermediul unei platforme proprietare a institutiei romanesti, ea masurand inclusiv performantele inregistrate de Vodafone, Telekom si DIGI Mobil.

Orange Romania explica mai jos cat de mult au crescut vitezele de internet mobil pentru toti clientii, si vestile sunt excelente, pentru ca masurile sunt unele pe care nimeni nu trebuie sa le ignore, mai ales din moment ce piata de internet mobil din Romania este una atat de competitiva in ultimii ani de zile.

Orange MILIOANE Clienti Romania Informati Oficial TREBUIE Stii internet mobil

Viteza medie de download pentru internet mobil Orange s-a dublat în 6 ani, Conform raportului ANCOM, clienții Orange s-au bucurat de cea mai performantă rețea mobilă, viteza internetului mobil dublându-se în ultimii 6 ani. Mai mult, in 2022, viteza medie în rețeaua mobilă Orange a fost de 57Mbps, cu peste 78% mai mare decât cea a următorului clasat.

Viteza medie de download pentru internet fix oferit de Orange România a crescut 2,5 ori. În urma datelor centralizate de aplicația Netograf.ro, viteza medie de internet fix înregistrată de Orange România a crescut de 2,5 ori în ultimii 6 ani. Dacă în 2017 viteza medie de download prin cablu era de 301 Mbps, în 2022 aceasta ajunge la 803 Mbps.