E.ON: Noua Hotarare IMPORTANTA Anuntata Oficial MILIOANELOR de Romani

E.ON Noua Hotarare IMPORTANTA Anuntata Oficial MILIOANELOR Romani

E.ON, grupul din Romania care furnizeaza energie electrica si gaze naturale catre milioane de romani din diverse colturi ale tarii, a luat o noua hotarare foarte importanta cu privire la felul in care le permite romanilor sa-si incarce masinile electrice in oricare dintre statiile de incarcare rapida pe care le are acum.

E.ON explica mai jos faptul ca pana pe data de 1 septembrie 2023, a luat hotararea de a le oferi in continuare romanilor posibilitatea de a beneficia de preturi preferentiale cand vine vorba despre incarcarea masinilor electrice, asa cum s-a intampla si pana in cursul acestei veri, cand expira oferta actuala.

Cei care au masini electrice, probabil ca stiu deja faptul ca E.ON Drive este o retea de statii de incarcare electrica, pe care E.ON Romania a creat-o pentru a deservi regiuni importante din tara noastra, in care exista destui romani care au masini electrice, si e bine sa va folositi de ea, pentru a beneficia de icnarcare ieftina.

E.ON Romania explica mai jos faptul ca pentru incarcarea lenta la statiile sale, ofera un pret de 1.79 LEI/kW, in timp ce pentru incarcarea rapida percepe un pret de 2.29 LEI/kW, deci puteti alege banii pe care sa ii platiti, si e bine sa va ganditi din timp unde mergeti, eventual sa folositi platformele companiei pentru a rezerva un loc la incarcare.

Până pe 1 septembrie, bucură-te de alegerile tale sustenabile, iar noi îţi oferim preţuri speciale la încărcarea din stațiile E.ON Drive din fiecare weekend: 1,79 lei/kW la stațiile cu încărcare lentă; 2,29 lei/kW la stațiile cu încărcare rapidă. 𝐏𝐫𝐨𝐟𝐢𝐭𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐨𝐟𝐞𝐫𝐭𝐚 𝐝𝐢𝐧 𝐚𝐜𝐞𝐚𝐬𝐭𝐚̆ 𝐯𝐚𝐫𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐚𝐥𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐥𝐚 𝐩𝐫𝐞𝐭̦ 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐥𝐚 𝐬𝐭𝐚𝐭̦𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐄.𝐎𝐍 𝐃𝐫𝐢𝐯𝐞 𝐝𝐞 𝐯𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟖:𝟎𝟎 𝐩𝐚̂𝐧𝐚̆ 𝐥𝐮𝐧𝐢 𝐨𝐫𝐚 𝟖:𝟎𝟎. 𝐏𝐫𝐞𝐭̦𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐯𝐚𝐥𝐚𝐛𝐢𝐥𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐥𝐢𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐢 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐮 𝐜𝐨𝐧𝐭 𝐄.𝐎𝐍 𝐃𝐫𝐢𝐯𝐞