Netflix: Anuntul Oficial de ULTIMA MOMENT si Masurile la Nivel Global

Netflix Anuntul Oficial ULTIMA MOMENT Masurile Nivel Global

Netflix a publicat un extrem de important anunt de ultim moment care vizeaza platforma de streaming video la cerere folosita de catre atat de multi oameni din intreaga lume, iar asta pentru ca a anuntat rezultatele financiare pentru T2 2023, avand venituri de 8.2 miliarde de dolari, dar adaugand 5.9 milioane de abonati in aceasta perioada.

Netflix se asteapta ca incasarile sa creasca cu pana la 7% in a doua jumatate a anului 2023, pe masura ce vor incepe sa vina banii de la cei care au fost obligati sa plateasca pentru acces la platforma, dupa ce a fost impusa obligatia de a nu mai fi partajate parolele intre utilizatori, dar e de asteptat ca si numarul de abonati sa creasca.

Mai mult decat atat, Netflix spune ca va extinde obligatia de plata pentru cei care foloseau parolele altora pentru a le accesa conturile, si de aici este de asteptat sa vina mai multi bani in conturile companiei, asta desigur in timp ce altii ar putea renunta la conturi din cauza acesti obligatii care a suparat foarte multa lume.

Netflix se asteapta deasemenea ca si abonamentele cu reclame sa atraga noi abonati, asta pe masura ce concurenta va creste in mai multe regiuni de pe glob, insa chiar si asa, compania are asteptari foarte mari cand vine vorba despre veniturile pe care le va genera in cursul urmatoarelor luni, ceea ce e o veste excelenta pentru oameni.

În mai, am lansat cu succes distribuirea plătită în peste 100 de țări, reprezentând mai mult de 80% din baza noastră de venituri. Veniturile din fiecare regiune sunt acum mai mari decât cele dinainte de lansare, numărul de înscrieri depășind deja anulări.

Numarul de abonati adaugati a fost de 5,9 milioane în T2, iar astăzi lansăm partajarea plătită la aproape toate țările rămase. Veniturile din T2’23 de 8,2 miliarde USD și profitul operațional de 1,8 miliarde USD au fost în general în concordanță cu prognoză, și ne așteptăm ca creșterea veniturilor să se accelereze în a doua jumătate a lui ’23.