WhatsApp: Explicatiile IMPORTANTE pentru iPhone si Android, ce TREBUIE sa Stii Acum!

WhatsApp Explicatiile IMPORTANTE iPhone Android TREBUIE Stii Acum

WhatsApp, platforma de mesagerie cu cel mai mare numar de utilizatori activi la nivel global la ora actuala, le vorbeste tuturor oamenilor din tara despre ceea ce ar trebui sa stie cu privire la protectia lor. Mai jos puteti vedea informatii detaliate cu privire la conturile furate, cum se realizeaza aceasta procedura si cat de usor poate cineva sa ne fure contul din WhatsApp, fara sa stim ce facem.

WhatsApp Messenger ne vorbeste si despre metodele pe care le putem folosi pentru a recupera un cont furat, iar asta deoarece exista si optiuni de acest gen pentru noi, daca suntem interesati de ele. WhatsApp Messenger stie foarte bine cat de important este pentru noi sa ne recuperam conturile, daca ele au fost furate, asa ca e bine sa avem in vedere aceasta optiune chiar in acest moment.

Despre conturile furate

Nu ar trebui să împărtășiți niciodată codul de verificare SMS WhatsApp cu alții, nici măcar prietenilor sau familiei. Dacă ați fost păcălit să vă partajați codul și pierdeți accesul la contul WhatsApp, citiți instrucțiunile de mai jos pentru a vă recupera contul.

Dacă bănuiți că altcineva vă folosește contul WhatsApp, ar trebui să anunțați familia și prietenii, deoarece această persoană vă poate uzurpa identitatea în chaturi și grupuri. Rețineți că WhatsApp este criptat de la capăt la capăt și mesajele sunt stocate pe dispozitivul dvs., astfel încât cineva care vă accesează contul pe alt dispozitiv nu poate citi conversațiile dvs. anterioare.

Cum să-ți recuperezi contul

Conectați-vă la WhatsApp cu numărul dvs. de telefon și verificați-vă numărul de telefon introducând codul din 6 cifre pe care îl primiți prin SMS. Aflați mai multe despre verificarea numărului dvs. de telefon în Centrul nostru de ajutor: Android | iPhone.

Odată ce introduceți codul SMS din 6 cifre, persoana care vă folosește contul este deconectată automat.

De asemenea, vi se poate cere să furnizați un cod de verificare în doi pași. Dacă nu cunoașteți acest cod, este posibil ca persoana care vă folosește contul să fi activat verificarea în doi pași. Trebuie să așteptați 7 zile înainte de a vă putea conecta fără codul de verificare în doi pași.

Indiferent dacă cunoașteți acest cod de verificare, cealaltă persoană a fost deconectată de la contul dvs. odată ce ați introdus codul SMS din 6 cifre. Aflați mai multe despre verificarea în doi pași în acest articol.

Notă: În unele cazuri, WhatsApp vă poate verifica automat numărul de telefon.