Vodafone Anunta Romanii, ce da GRATUIT Oamenilor si Cum Poti Profita!

Vodafone Anunta Romanii GRATUIT Oamenilor Cum Poti Profita

Vodafone, unul dintre grupurile de telecomunicatii din Romania cu un numar foarte mare de clienti activi in toata tara, a decis sa-i informeze pe oameni cu privire la ceea ce le da gratuit chiar acum. Vorbim despre o noua campanie speciala a celor de la Vodafone Romania, ea fiind dedicata oamenilor care isi cumpara produse din magazinul sua online, si au norocul de a castiga ceea ce ofera pentru noi.

Vodafone explica mai jos faptul ca o noua promotie speciala pentru aceasta vara, ca parte a campaniei EasyTech, ne ofera posibilitatea de a castiga un telefon, o trotineta electrica, sau un smartwatch. Vorbim despre o trotineta electrica Xiaomi Mi Electric Scooter Pro2, un telefon Redmi Note 12 5G, dar si un smartwatch Xiaomi Watch S1 Active, Vodafone Romania punand la bataie toate aceste premii pentru romanii interesati.

Vodafone Anunta Romanii, ce da GRATUIT Oamenilor si Cum Poti Profita!

Vodafone Romania detaliaza mai jos tot ceea ce ar trebui sa stim in legatura cu aceasta campanie speciala, iar asta deoarece pentru a avea sansa de a castiga oricare dintre premii, trebuie sa respectam cateva reguli. Conform regulamentului pe care Vodafone Romania l-a creat, pana pe 31 iulie trebuie sa cumparam un smartphone, sau alt gadget, la abonament, daca ele fac parte din campania EasyTech, si asa vom fi automat inscrisi in promotia care este in plina derulare


Vodafone Romania spune ca, separat de asta, va trebui sa lasam un comentariu la postarea de mai sus, impreuna cu o poza a produsului cumparat, iar asta pentru ca trebuie sa certificam achizitia. Dupa ce indeplinim toate aceste conditii, Vodafone spune ca vom avea sansa de a castiga unul dintre cele trei premii care sunt oferite romanilor in aceasta perioada de timp.

Vodafone stie foarte bine ca romanii sunt dornici sa castige premii de acest gen, asa ca merita sa ne uitam cu atentie la tot ceea ce ni se ofera, si sa nu ratam sansele de a castiga premii grozave.