Ministerul Apararii: Anunturile Armatei Romane, de ULTIMA ORA, privind Militarii din Romania!

Ministerul Apararii Anunturile Armatei Romane ULTIMA ORA Militarii Romania

Ministerul AparariiJ a facut doua anunturi de mare importanta cu privire la Armata Romana si militarii din tara, iar asta pentru ca in atentia a milioane de romani aduce, in primul rand, grupul de supraveghere si radiolocatie, care a implinit 65 de ani de la infiintare, iar zilele acestea isi celebreaza perioada de activitate.

Ministerul Apararii vorbeste deasemenea si despre noii subofiteri care au intrat in Brigada 81 Mecanizata “General Grigore Balan”, acestia fiind absolventi ai Cursului de Formare a subofiterilor, cu detalii disponibile mai jos vis-a-vis de programul la care au participat, si care este accesibil romanilor interesati.

“Grupul 1 Cercetare şi Supraveghere prin Radiolocație şi Avertizare Timpurie „General Neculai Iordache” a împlinit zilele trecute 65 de ani de la înființare, iar în semn de apreciere a profesionalismului şi a rezultatelor obținute de personalul unității, președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul „Virtutea Aeronautică” în grad de Cavaler, cu însemn de pace, pentru militari, Drapelului de Luptă al acestei unități emblematice de radiolocație.

Ceremonia a avut loc vineri, 21 iulie, iar cu acest prilej, generalul de flotilă aeriană Leonard Baraboi, locțiitor al șefului Statului Major al Forțelor Aeriene a conferit distincţii militare unor militari din cadrul acestei unități de radiolocație. Colegii radiolocatoriști se ocupă de cercetarea şi supravegherea spațiului aerian al României, iar mâine, 25 iulie, vor aniversa Ziua Armei Radiolocație.

Colegi noi! În această săptămână, în familia Brigăzii 81 Mecanizată ,,General Grigore Bălan’’ au intrat proaspeții absolvenți ai Cursului de formare a subofițerilor în activitate-filiera indirectă, promoția iunie 2023 „General Constantin Christescu- 100”, care au ales prima funcție de subofițer în cadrul marii unități și a unităților subordonate.

Pentru unii brigada sau batalioanele subordonate înseamnă doar întoarcerea ,,acasă’’ în schimb pentru alții înseamnă o nouă familie, care le va rămâne în suflet ca fiind prima unitate din cariera de cadru militar. Noii sergenți sunt dovada că instituția militară îți oferă posibilitatea să avansezi, să performezi și să îți creionezi o carieră militară de succes, important este doar să vrei să țintești cât mai sus.

ȘI TU POȚI FI CA EI! Adresează-te Birourilor de informare-recrutare din cadrul Centrelor Militare Județene sau Zonale din orașul tău pentru a vedea oferta educațională a instituțiilor de învățământ militar din Ministerul Apărării Naționale.”