Noi Masuri ale Ucrainei, Anuntate de Volodimir Zelenski, in Plin Razboi in Ucraina

Volodimir Zelenski anunta in mod oficial o serie de noi masuri foarte importante pentru Ucraina in plin razboi cu Rusia, iar asta deoarece el aduce in atentie ceea ce urmeaza sa se intample saptamana viitoare din punct de vedere a primei reuniuni NATO – Ucraina, pentru a oferi ajutor tarii.

Volodimir Zelenski asteapta alte pachete de sprijin militar de la tarile care sustin Ucraina in razboiul cu Rusia, iar asta pentru ca ele continua sa vina in aceasta perioada in care tara nu se opreste din a respinge atacurile pe care rusii le lanseaza fara oprire, iar ceea ce va fi trimis, vom afla in zilele urmatoare.

“Mulțumesc tuturor celor care sunt alături de Odesa. Mulțumesc tuturor celor din oraș care ajută victimele și curăță dărâmăturile. Salvatori și medici, militari și polițiști, voluntari și autorități locale. Afaceri care s-au alăturat. De asemenea, mulțumesc tuturor locuitorilor orașului. Este foarte important să vă ajutați unii pe alții și orașul vostru!

De asemenea, aș dori să le mulțumesc celor din lume care au condamnat deja această ultimă manifestare a răului rusesc. Nu putem permite oamenilor din întreaga lume să se obișnuiască cu atacurile teroriste. Ținta tuturor acestor rachete nu sunt doar orașele, satele sau oamenii. Ținta lor este umanitatea și fundamentele întregii noastre culturi europene. Nu a existat niciodată un terorist capabil să învingă lumea și nici acești nebuni de la Kremlin nu vor reuși.

Am început deja să ne pregătim pentru săptămâna viitoare. Vor fi o mulțime de evenimente diferite care vor întări cu siguranță apărarea Ucrainei. Îi mulțumesc Secretarului General NATO, Jens Stoltenberg, pentru convocarea promptă a primei reuniuni a Consiliului NATO-Ucraina. De fapt, imediat după conversația noastră de ieri, am convenit asupra datei – întâlnirea va avea loc miercuri. Îl pregătim să aibă sens.

De asemenea, pregătim noi pachete de sprijin de la partenerii noștri – tot ceea ce aduce mai aproape înfrângerea teroriștilor ruși. Mai multă apărare aeriană pentru Ucraina, mai multă artilerie, mai multe arme cu rază lungă. Rețeta pentru încheierea războiului este evidentă: totul depinde de unitatea și hotărârea tuturor celor care prețuiesc libertatea, cultura și viața.”