Dacia Duster 3: Vestile PROASTE privind Pretul, Confirmate Oficial pentru Milioane de Romani

Dacia Duster 3 Vestile PROASTE Pretul Confirmate Oficial Milioane Romani

Dacia Duster 3, una dintre cele mai asteptate masini pe care DACIA vrea sa le prezinte in cursul lunilor urmatoare, va aduce o revolutie majora pentru seria de SUV-uri vandute de catre producatorul de la Mioveni. Din pacate pentru noi toti, aceasta revolutie adusa de catre Dacia Duster 3, va veni si cu un pret pe masura, iar acest lucru a fost confirmat de catre Xavier Martinet, directorul de marketing al companiei romanesti, si nu prea mai este vreo surpriza.

Dacia Duster 3 urmeaza sa fie cel mai scump model de SUV pe care DACIA l-a pus pana acum in vanzare, Xavier Martinet confirmand acest lucru intr-un interviu acordat recent, astfel ca se adeveresc zvonurile recente. Avand in vedere numarul foarte mare de schimbari pe care Dacia Duster 3 le are, era de asteptat ca masina sa nu fie tocmai ieftina, insa chiar si cu aceasta confirmare, nu exista detalii vis-a-vis de posibilul pret de vanzare al masinii.

Dacia Duster 3: Vestile PROASTE privind Pretul, Confirmate Oficial pentru Milioane de Romani

Dacia Duster 3 ar trebui sa fie pusa la vanzare la preturi care depasesc 20.000 de euro, pentru modelele cele mai ieftine, conform zvonurilor recente, si avand in vedere noutatile, este ceva normal. Daca zvonurile privind faptul ca Duster 3 va fi cel mai scump SUV romanesc sunt confirmate oficial, atunci e posibil ca si cele privind pretul minim de 20.000 de euro pentru modelele de baza, sa fie la fel de adevarat, fara a se sti deocamdata cat de sus ar putea merge.

Duster 3 va avea implementate cam toate tehnologiile regasite in Jogger, Logan 3 sau Sandero 3, insa ar trebui sa vina inclusiv cu o serie de tehnologii noi preluate de la Renault, pentru ca in final clientii sa aiba o masina buna. Este de asteptat ca Dacia Duster 3 sa fie oferita inclusiv intr-o versiune hibrida la un moment dat, probabil din 2024, cei de la DACIA confirmand oficial ca au intentia de a face acest lucru, fara a oferi si posibile date.

Dacia Duster 3 ar urma sa fie prezentata in toamna acestui an de catre cei de la DACIA, conferintele de lansare fiind, cel mai probabil, programate, fara a se cunoaste datele finale, dar asteptarea nu va mai dura foarte mult.