FCSB: Anunturile de ULTIMA ORA Inaintea Meciului cu CSKA Sofia (VIDEO)

FCSB Anunturile ULTIMA ORA Inaintea Meciului CSKA Sofia VIDEO

FCSB urmeaza sa desfasoare maine un meci din turul 3 preliminar al UEFA Champions League, in compania echipei bulgare CSKA Sofia, iar in cursul acestei seri a avut loc si conferinta de presa la care au participat jucatorii echipei bucurestene, ei vorbind despre ceea ce urmeaza sa se intample in meciul de maine seara.

FCSB i-a trimis la conferinta de presa dinaintea meciului pe Elias Charalambous și Risto Radunovic, jucatorii vorbind despre importanta partidei de maine seara, impotriva celor de la CSKA Sofia, dar si despre revenirea lui Vlad Chirices sub tricoul vicecampioanei Romaniei din sezonul anterior, o realizare extrem de importanta.

FCSB vrea sa acceada in grupele UEFA Champions League in acest sezon, sau in caz contrar sa ajunga macar in grupe UEFA Europa League, iar cu ajutorul lui Vlad Chiriches are sansa sa o faca, internationalul roman evoluand la multe echipe de top din Europa, si acum revine la echipa care l-a propulsat in fotbalul de performanta acum multi ani.

“Roș-albaștrii au efectuat marți seară, la Sofia, antrenamentul oficial dinaintea partidei cu CSKA 1948. Ședința de pregătire a fost precedată de o conferință de presă la care au participat Elias Charalambous și Risto Radunovic. Bine ai venit acasă, Vlad Chiricheș! FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Vlad Chiricheș, care va îmbrăca din nou tricoul cu numărul 21 al echipei noastre.

Internaționalul român în vârstă de 33 de ani, care a plecat de la clubul nostru la Tottenham Hotspur în 2013, a mai evoluat în acești zece ani petrecuți în străinătate și pentru SSC Napoli, US Sassuolo și US Cremonese. Clubul nostru îi urează Bun venit acasă și să aibă parte de multe succese în tricoul roș-albastru!”