E.ON te ATENTIONEAZA in Mod Oficial, ce Anunt are pentru Toti Romanii!

EON ATENTIONEAZA Mod Oficial Anunt are Toti Romanii

E.ON, unul dintre grupurile de energie din Romania care are cele mai mari numere de clienti la ora actuala, a decis sa-i anunte in mod oficial pe toti cei care-i folosesc serviciile despre o masura pe care trebuie sa o puna imediat in aplicare, iar asta pentru ca ea are legatura cu modul in care sunt emise facturile.

E.ON ne spune ca trebuie sa ne uitam cu foarte mare atentie la consumul lunar, si sa transmitem indexul autocitit catre companie, astfel incat el sa fie inregistrat, iar asa facturile lunare emise de catre grupul de energie vor avea valoarea corecta, fara ca noi sa fim taxati suplimentar pentru consumul facut.

Cei de la E.ON Romania stiu foarte bine ca este extrem de important pentru multi romani sa aiba parte de citiri cat mai exacte pentru consumul pe care il inregistreaza, iar asta deoarece in cazul unor facturi mai mari decat cele care ar trebui emise in mod normal, pot aparea foarte multe probleme cu oricare dintre clientii care sunt nemultumiti.

E.ON Romania incearca sa ii ajute pe romanii din toata tara sa beneficieze de facturi cat mai exacte in baza consumului pe care il au, insa depinde si de toata lumea sa transmita la timp indexul autocitit, pentru ca datele care sunt inregistrate sa fie cat se poate de corecte, din toate punctele de vedere.

Pentru ca factura ta să reflecte consumul realizat, te sfătuim să folosești lunar serviciul gratuit de autocitire index, direct din aplicaţia #EONMyline. Astfel nu plătești nimic în avans și eviți diferențele la facturile de regularizare.