BRD Romania Confirma Lansarea unei SCHIMBARI Oficiale pentru Toti Clientii

BRD Romania Confirma Lansarea SCHIMBARI Oficiale Toti Clientii

BRD Romania a decis sa confirme in mod oficial o schimbarea oficiala foarte importanta pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca in atentia imediata a oamenilor este adus faptul ca aplicatia YOU BRD ne ofera posibilitatea de a fi notificati de fiecare data cand primim sume de bani in conturi.

BRD Romania explica mai jos ca notificarile push sunt trimise pe telefoanele iPhone si Android la orice suma de bani care ne este trimisa, astfel ca suntem in mod constant la curent cu ceea ce se intampla cu banii din conturile noastre, si desigur ca foarte multa lume va fi mult mai linistita din acest punct de vedere.

Dupa cum prea bine stiti deja, aplicatia YOU a celor de la BRD, ne ofera posibilitatea de a administra rapid banii din conturile noastre, ceva ce desigur ca ne ajuta sa fim mai mereu la curent cu sumele de bani care sunt transferate n mod constant intre conturi, importanta fiind rapiditatea cu care ne sunt furnizate informatiile.

BRD explica in mod oficial faptul ca notificarile push sunt oferite ca un beneficiu gratuit pentru clientii din toata Romania, astfel ca oricine este dornic sa profite de ele, poate sa le activeze foarte rapid direct din cadrul aplicatiei, pentru contul propriu, asa ca merita sa va uitati cu mare atentie la informatiile care ne sunt furnizate.

O nouă funcționalitate este disponibilă în aplicația YOU BRD! De acum, vei fi mereu la curent cu soldul contului tău. La fiecare sumă încasată, vei primi o notificare de tip push în partea de sus a ecranului. Așa, vei afla mai repede ce sumă de bani ai încasat. Te bucuri de toate avantajele banking-ului simplificat! Află mai multe despre YOU BRD pe website.