BCR Romania: Anunt de ULTIMA ORA cu OMV pentru Viitorul Tuturor Romanilor!

BCR Romania Anunt ULTIMA ORA OMV Viitorul Tuturor Romanilor

BCR Romania aduce in atentia romanilor din intreaga tara un anunt extrem de important impreuna cu cei de la OMV, iar asta pentru ca a luat o hotarare extrem de serioasa, care aduce in atentia noastra intentiile companiilor de a crea o retea regionala de reincarcare ultra-rapida a masinilor electrice.

BCR Romania explica mai jos faptul ca vrea sa faca impreuna cu OMV nu mai putin de 400 de puncte de reincarcare ultra-rapida, fiecare dintre ele avand o putere instalata de 150 kW, si totul pana la sfarsitul anului 2025, pe masura ce numarul masinilor electrice este intr-o continua crestere, inclusiv in Romania.

OMV este unul dintre cele mai mari lanturi de benzinarii din Romania la ora actuala, insa investitiile in statii de incarcare electrice este ceva perfect normal, iar ajutorul pe care BCR il ofera este extrem de important, astfel ca ramane doar sa vedem daca planul va fi putea dus la bun sfarsit de companii.

BCR si OMV au capacitatea de a isi duce la indeplinire intregul plan pana in cursul anului 2025, astfel ca investitiile foarte importante pentru Romania vor trebui monitorizate, pentru a se vedea daca ele vor putea fi realizate in masura in care ambele companii si-au aratat intentia pana in momentul de fata.

Modele de mobilitate eficiente și prietenoase cu mediul? DA! Alături de OMV Petrom susținem prin cofinanțare crearea unei rețele regionale de reîncărcare ultra-rapidă pentru mașini electrice. Proiectul vizează instalarea a peste 400 de puncte de reîncărcare ultra-rapidă, fiecare cu o putere instalată de 150 kW, până la finalul anului 2025.

Dintre acestea: 328 vor fi instalate în 80 de locaţii din România; punctele vor permite încărcarea maşinilor electrice în aproximativ 10-15 minute; în funcţie de capacitatea vehiculelor, acestea vor ajunge la o autonomie de funcţionare de 200 km.