Kaufland iti da GRATIS Vouchere de 500 de LEI, cum le Obtii Acum in Romania!

Kaufland GRATIS Vouchere 500 LEI cum Obtii Acum Romania

Kaufland a decis ca este momentul sa-i surprinda pe romanii din intreaga tara, astfel ca a hotarat sa dea gratis vouchere in valoare de 500 de LEI fiecare, pentru oricare dintre romanii care sunt dornici sa profite de ofertele disponibile in cadrul unei noi promotii speciale, care va fi derulata in Romania.

Kaufland vorbeste mai jos despre ceea ce a decis sa faca atunci cand vine vorba despre aceasta campanie speciala pe care o deruleaza, iar asta deoarece zodiacul la bani marunti aduce nu doar preturi reduse pentru produse, ci si vouchere in valoare de 500 de LEI fiecare, pentru romanii norocosi.

Puteti vedea mai jos ceea ce spune Kaufland Romania cand vine vorba despre ofertele exclusive care sunt disponibile, iar asta pentru ca promotiile sunt unele dintre cele mai bune pe care le are compania, dar ele sunt disponibile pentru o perioada limitata de timp in Romania, asa cum puteti vedea si mai jos.

Kaufland Romania are pe website-ul propriu informatii detaliate cu privire la ceea ce ar trebui sa stie romanii care sunt dornici sa profite de aceste campanii speciale, si merita sa le aveti in vedere, daca sunteti dornici sa primiti oricare dintre voucherele oferite gratuit, sau chiar sa cumparati produse cu reducere.

Pe 2 august, Afrodita Jupiter Popescu și Mercur în Retrograd aleg cunoscătorul suprem al zodiilor de foc. Cine crezi că va câștiga: Cătălin Botezatu sau Raluca Bădulescu? Apropo, soarele este în casa premiilor, așa că fii pe fază și pot fi ale tale!

În fiecare episod luăm în discuție câte un element: apă, foc, aer, pământ și le punem la încercare invitaților cunoștințele despre zodii și comportamentul lor când au un coș de cumpărături în mâini. Se lasă cu multe premii și pentru tine, vezi toate episoadele și intră în cursa pentru cele 12 vouchere de cumpărături la Kaufland, în valoare de 500 de lei fiecare.