Orange: Hotarare pentru MILIOANE de Clienti, ce Masuri se Aplica in Romania!

Orange Hotarare MILIOANE Clienti Masuri Aplica Romania

Orange a anuntat in mod oficial o foarte importanta hotarare care se aplica pentru milioane de clienti din toata tara, iar asta pentru ca in atentia oamenilor vizati este adus faptul ca pana pe 30 august clientii PrePay din Romania vor beneficia de acces gratuit la vitezele 5G+ oferite de catre operator.

Orange explica mai jos faptul ca lansarea internetului 5G+ in Romania aduce pentru un numar foarte mare de oameni acces la retele de mare viteza, dar numai daca au un abonament oferit de catre companie, astfel ca daca va bazati in continuare pe o cartela PrePay, atunci din pacate nu veti putea naviga pe internet la viteze 5G+.

Conform celor de la Orange Romania, aceasta decizie se aplica in toata tara chiar acum, deci indiferent unde locuiti, atat timp cat exista acoperire 5G+, va veti putea bucura de ea pentru utilizarea internetului mobil pe care compania ni-l pune la dispozitie, si merita sa aveti in vedere aceasta promotie speciala.

Orange Romania stie foarte bine ca romanii vor sa se bucure de promotii de acest gen, asa ca nu trebuie decat sa va uitati cu mare atentie la ceea ce spune operatorul, si sa decideti daca vreti sa profitati, sau nu, de aceasta campanie speciala, care este derulata in Romania pentru oricine este interesat.

Puterea 5G+ vine și la PrePay. Până pe 30 august, toți clienții PrePay care au un smartphone compatibil, o opțiune activă de minimum 5 euro credit și se află în aria de acoperire 5G vor putea descoperi supervitezele 5G+ și 5G pentru internet.