Rompetrol da GRATUIT 5 Masini Romanilor, ce Trebuie sa Faci in Benzinarii!

Rompetrol GRATUIT 5 Masini Romanilor Trebuie Faci Benzinarii

Rompetrol a luat hotararea sa le dea gratuit 5 masini romanilor din toata tara, iar pentru a avea sansa de a le castiga, nu trebuie sa facem chiar atat de multe, iar asta pentru ca daca mergem in benzinarii, cumparam produse in valoare de minim 150 de LEI, si ne inscriem in promotie, avem sansa de a le castiga.

Rompetrol explica mai jos mecanismul acestei campanii pe care o deruleaza in Romania la ora actuala, ea fiind foarte simpla, si nu este nevoie sa avem un card Rompetrol Go pentru a ne bucura de tot, simpla achizitie si inscriere a bonului fiscal fiind suficiente pentru a avea sansa de a castiga masinile oferite.

Dupa cum prea bine stiti deja, benzinariile Rompetrol se intind in diverse regiuni ale tarii, astfel ca nu trebuie decat sa alegem une anume dorim sa mergem, si sa respectam regulamentul pentru a avea sansa de a castiga oricare dintre premiile care ne sunt oferite la ora actuala, si nu sunt doar masini.

Rompetrol deruleaza si alte promotii pentru romanii care sunt dornici sa profite de ele, si avand in vedere premiile bune care sunt oferite, ar fi bine sa nu ratam ocazia de a le castiga pe oricare dintre acestea, atat timp cat ele sunt disponibile pentru noi, chiar daca pentru o perioada limitata de timp acum.

Promoția de Vară continuă! ​ Poți câștiga una din cele 5 mașini Fiat 500, dacă alimentezi sau cumperi produse în valoare de minim 150 de lei și înscrii codul de pe bonul fiscal prin​: sms la 1788; ​mesaj pe WhatsApp la numărul 0759 055 343​; aplicația Rompetrol Go; pagina de campanie​. Tu pe cine ai vrea să plimbi în noua ta mașină ?​