ENEL: IMPORTANTA Decizie Oficiala, ce da GRATUIT Clientilor Romani chiar Acum!

ENEL IMPORTANTA Decizie Oficiala da GRATUIT Clientilor Romani Acum

ENEL ii anunta in mod oficial pe toti clientii din Romania in legatura cu o decizie extrem de importanta pe care a luat-o, iar asta pentru ca in imediata lor atentie le aduce tot ceea ce trebuie sa stie in legatura cu o noua promotie speciala pe care a decis sa o deruleze, ea avand legatura cu factura electronica, pe care o putem activa.

ENEL vorbeste mai jos despre faptul ca in fiecare luna, pana pe 31 octombrie, ofera gratuit un aparat de aer conditionat eficient energetic, dar si 15 premii in valoare de 500 de LEI fiecare, totul ca parte a unei campanii speciale, care are menirea de a-i convinge pe romani sa renunte la facturile pe suport de hartie.

Puteti vedea mai jos ce spune ENEL Romania in legatura cu aceasta initiativa foarte importanta, iar asta pentru ca scopul companiei este de a reduce intr-o masura cat mai mare consumul de hartie, si sa protejeze planeta, astfel ca deciziile de acest gen se pot dovedi a fi foarte benefice, in final, pentru ea.

ENEL Romania vorbeste si pe website-ul sau despre importanta acestor masuri, care sunt derulate in momentul de fata, iar asta pentru ca este important ca oamenii sa stie si sa puna in practica masurile de acest gen pentru a se proteja pe ei insisi, dar si pentru a contribui la protejarea planetei pe care locuiesc.

#FiiSmartPeEnergie, activează factura electronică pentru a contribui direct la protejarea mediului și să ai șansa să câștigi unul dintre cele 16 premii lunare pe care le punem la bătaie în perioada 1 august – 31 octombrie 2023!

Fie că alegi să primești factura prin e-mail sau prin SMS, în oricare dintre cele trei luni de campanie vei putea câștiga un aparat de aer condiționat eficient energetic, din oferta noastră, sau unul dintre cele 15 premii în valoare de 500 de lei fiecare!