Orange da GRATUIT Noi Telefoane Clientilor din Toata Romania, Iata Modelele

Orange GRATUIT Noi Telefoane Clientilor Toata Romania Iata Modelele

Orange, cel mai mare grup de telecomunicatii din Romania la ora actuala, a decis sa-i anunte in mod oficial pe toti romanii in legatura cu deciziile importante luate, iar asta pentru ca le ofera posibilitatea de a castiga gratuit telefoanele mobile pe care le are incluse in cadrul unei promotii speciale existente in tara noastra.

Orange vorbeste mai jos despre faptul ca le da romanilor posibilitatea de a castiga 3 telefoane mobile daca participa la o campanie speciala pe care o deruleaza, mai exact modelele Samsung Galaxy Z Fold4, Apple iPhone 14 si Xiaomi Redmi Note 11, iar pentru a le castiga nu trebuie sa facem chiar atat de multe, in final.

Conform celor de la Orange Romania, este suficient sa ne inscriem in cadrul promotiei bazate pe un newsletter special disponibil chiar de acum, iar dupa ce se intampla asta, daca avem noroc, putem fi unul dintre castigatorii celor 3 modele de telefoane pe care le ofera compania la ora actuala pentru noi toti.

Orange Romania vorbeste mai jos despre ceea ce ar trebui sa stie toti romanii cand vine vorba despre aceasta promotie, inscrierea putand fi facuta direct prin intermediul website-ului sau, astfel ca nu ramane decat sa va decideti daca vreti sa profitati de campanie, sau nu, pentru a va inscrie si a avea sansa de a castiga premiile puse in jos.

Vrei să câștigi un telefon nou? Cu newsletterul Orange e super simplu. Abonează-te acum și intră în tragerea la sorți. Abonează-te la newsletter, află primul cele mai noi oferte Orange și poți câștiga unul dintre cele 3 smartphone-uri puse în joc.