CEC Bank: IMPORTANT Anunt Surprinzator privind Milioane de Romani din Tara

CEC Bank IMPORTANT Anunt Surprinzator Milioane Romani Tara

CEC Bank, una dintre principalele institutii financiare din Romania la ora actuala, a decis sa faca un foarte important anunt surprinzator, care vizeaza milioane de romani din toata tara, iar asta pentru ca in atentia lor imediata aduce faptul ca un nou studiu realizat la nivel national, dezvaluie faptul ca 52% dintre romani au folosit cardul bancar pentru plati.

CEC Bank aduce in discutie faptul ca vorbim despre plati pentru cumparaturi online, in timp ce 41% dintre romani folosesc in mod constant cardurile bancare pentru plata facturilor lunare, 29% spunand ca folosesc in mod curent, saptamanal sau chiar mai des, serviciile de internet si mobile banking, oferite de catre institutiile financiare.

Conform celor de la CEC Romania, 22.8% dintre romani folosesc mai rar serviciile de internet si mobile banking puse la dispozitie de catre banci, in timp ce 48% afirma ca nu folosesc deloc asemenea tipuri de servicii, ceea ce desigur ca ne arata situatia in care se afla la ora actuala rata de adoptie a acestor servicii in Romania.

CEC Romania stie foarte bine cum sta situatia cand vine vorba despre felul in care romanii isi folosesc cardurile bancare, avand un numar mare de clienti care beneficiaza de serviciile sale la nivel national, astfel ca vorbim despre combinarea aceastor studii cu informatii proprii pentru a oferi date relevante romanilor.

Peste 52% dintre români au folosit cardul bancar pentru efectuarea unei plăți la cumpărături online, iar peste 41% dintre respondenți folosesc constant cardul sau un cont bancar pentru plata facturilor lunare. În ceea ce privește serviciile bancare online, 29,08% dintre respondenți susțin că folosesc în mod curent, săptămânal sau chiar mai des Internet Banking / Mobile Banking. Alți 22,83% utilizează aceste servicii doar rar, ocazional, în timp ce 48,08% nu folosesc deloc astfel de servicii.