Insula Iubirii: Refuzul CONTROVERSAT si Deciziile de ULTIMA ORA in Sezonul 7, Episodul 14

Insula Iubirii Refuzul CONTROVERSAT Deciziile ULTIMA ORA Sezonul 7 Episodul 14

Insula Iubirii continua in forta in aceasta perioada, iar asta pentru ca vorbim despre extrem de multe evenimente care au loc intre concurentii care participa la emisiune, ei avand parte de o serie de surprize extrem de interesante, asa cum se astepta si publicul, iar dupa cum puteti vedea si mai jos, ele ne aduc si foarte multe noutati majore.

Insula Iubirii a avut parte de o noua aventura a lui Marius Moise, care s-a sarutat pasional cu Oana Monea, iar asta pentru ca el continua sa fie foarte interesat de ispitele care sunt in cadrul emisiunii, si vrea sa interactioneze cu fiecare dintre ele, iar Bianca a recunoscut faptul ca accepta conceptia pe care o are acesta vis-a-vis de relatii.

Mai mult decat atat, ispita Daria a refuzat sa doarma cu Razvan, semn ca lucrurile nu merg tocmai in directia potrivita pentru cei doi, lucru care n-ar prea trebui sa mire pe cineva, mai ales ca exista foarte multa concurenta intre ispite pentru a-i cuceri pe barbati, dar si dorinta a barbatilor de a incerca sa cucereasca mai multe ispite.

Insula Iubirii a avut parte si de o noua flacara aprinsa, dupa ce Razvan Kovacs si Daria Cuflic au fost surprinsi sarutandu-se pasional in dormitor, chiar daca n-au dormit impreuna, astfel ca pentru Ema Oprisan s-a aprins flacara in episodul 14 din sezonul 7 al Insulei Iubirii, deci lucrurile vor fi extrem de interesante pe viitor.

Marius Moise s-a sărutat cu ispita Oana Monea: „Nu mai există cale de întoarcere”. Camerele de filmat au surprins ce s-a întâmplat când au rămas singuri pe plajă. Bianca Giurcă, confesiuni fără precedent despre Marius Moise. Ce a recunoscut: „El are concepția asta și eu accept”. Ispita Daria a refuzat sa doarma cu Razvan. Flacăra ispitei s-a aprins și panica a cuprins vila fetelor! Radu Vâlcan a anunțat ce concurent a încălcat limitele la Insula Iubirii.