Vodafone: Decizia Oficiala, ce da GRATUIT Toata Vara Clientilor din Romania!

Vodafone Decizia Oficiala da GRATUIT Toata Vara Clientilor Romania

Vodafone, unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii care activeaza in Romania la ora actuala, a decis sa-i anunte in mod oficial pe romani cu privire la faptul ca le ofera posibilitatea de a se bucura de gratuitate pentru intreaga vara, daca decid sa testeze OneNumber, un serviciu special pe care compania il pune la dispozitie.

Vodafone le vorbeste in mod oficial tuturor romanilor despre ceea ce inseamna OneNumber mai jos, el facilitand conectarea la internet a mai multor dispozitive electronice folosind un singur abonament, ceea ce vine ca o masura extrem de buna, in situatia in care doriti sa beneficiati de un serviciu de acest gen pentru terminalele voastre mobile.

Conform celor de la Vodafone Romania, serviciul OneNumber este gandit pentru a elimina obligatia de a folosi acelasi abonament pentru mai multe dispozitive mobile, dar mai mult decat atat, totul este disponibil la pretul de numai 2 euro pe luna, asta desigur dupa luna de testare gratuita, pe care o ofera compania chiar acum.

Vodafone Romania explica mai jos cum functioneaza acest sistem, dar si de ce oricine se poate folosi de el chiar din acest moment, si merita sa va uitati cu mare atentie la tot, pentru ca beneficiile aduse de catre utilizarea acestui serviciu sunt multiple, si merita sa le avem in vedere chiar acum.

Oriunde te duc drumurile și alături de oricine, OneNumber te ajută să te conectezi la cele mai ușoare și relaxante călătorii. Folosește internetul pe orice tabletă conectată la rețeaua Vodafone, fără grija telefonului sau a bateriei. Dacă ai abonament de voce mobilă Vodafone, testezi #OneNumber gratuit vara asta! Detalii despre activare.