Telekom da GRATUIT Telefoane Romanilor, Cum Poti Obtine Unul!

Telekom GRATUIT Telefoane Romanilor Cum Poti Obtine Unul

Telekom a decis ca este din nou momentul sa-i surprinda pe clientii sai din toata Romania, asa ca a hotarat sa ofere gratuit telefoane mobile romanilor care sunt dornici sa profite de o noua promotie speciala pe care compania o deruleaza in Romania, si despre care puteti afla mai multe multumita anuntului de mai jos.

Telekom vorbeste acolo despre faptul ca acei clienti din Romania care isi reincarca o cartela cu un minim de 5 euro, au sansa de a castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele 20 de smartphone-uri T Phone PRO 5G, pe care compania le “pune la bataie” in momentul de fata, iar asta pentru ca exista multe de castigat.

Conform celor de la Telekom Romania, campania care este in momentul de fata in derulare, este deschisa pentru toti clientii din Romania care au un card de fidelitate si vor sa isi reincarce cartelele cu minim 5 euro, astfel ca merita sa va uitati cu atentie la detaliile legate de ceea ce presupune aceasta.

Telekom Romania explica pe website-ul sau mai multe despre ceea ce inseamna aceasta campanie speciala pe care o deruleaza la ora actuala in Romania, iar asta pentru ca vorbim despre premii extrem de bune pe care oricine ar putea sa le castige pana pe 10 septembrie, astfel ca aveti destul timp la dispozitie pentru a profita de tot.

Când câștigi premii la cartelă, vara devine și mai frumoasă! Reincarcă de minimum 5 euro și intri automat în tragerea la sorți. Ce poți câștiga ? Unul din cele 20 de smartphone-uri T Phone PRO 5G. Ești automat înscris în tragerea la sorți. Campania se desfășoară în perioada: 17 IUL – 10 SEP 2023. Pentru mai multe șanse de câștig, poți face mai multe reîncărcări de 5€.