Masurile E.ON Romania de care au fost SURPRINSI foarte Multi dintre Romani!

Masurile EON Romania care fost SURPRINSI Multi dintre Romani

E.ON Romania, una dintre companiile cele mai mari care furnzeaza energie electrica si gaze naturale pentru milioane de clienti din toata Romania la ora actuala, a surprins foarte multa lume cu noi masuri care le aduc oamenilor posibilitatea de a se bucura de facturi de energie platite direct, dupa cum puteti vedea mai jos.

E.ON Romania le explica romanilor faptul ca, daca aleg sa instaleze sisteme E.ON Solar prin programul AFM Casa Verde, atunci vor avea platita cate o luna de factura la energie, in functie de capacitatea de generare de energie pe care o are sistemul pe care l-au ales, cu detalii mai multe disponibile chiar acum mai jos.

Conform celor de la E.ON, vorbim despre 3 pana la 6 luni de facturi de energie pe care compania este dispusa sa le plateasca pentru romanii care sunt dornici sa profite de aceasta campanie speciala derulata in Romania, insa totul numai pentru o perioada extrem de limitata de timp, dupa cum puteti vedea si mai jos.

E.ON explica foarte clar inclusiv pe website-ul sau ceea ce ar trebui sa stim in legatura cu aceasta campanie speciala, mai ales ca trebuie sa ne inscriem singuri in programul celor de la AFM pentru a profita de tot, astfel ca este bine sa fim foarte atenti la toate detaliile, mai ales ca exista multe informatii pe care trebuie sa le stim.

Câte o lună fără plată, pentru fiecare kW de putere instalată! Ești deja înscris în programul Casa Verde? Alege o ofertă care ți se potrivește și mergi mai departe cu E.ON ca instalator validat AFM! Îți garantăm plata primelor facturi de electricitate, în funcție de puterea aleasă! 3kW = 3 luni de facturi plătite; 5kW = 5 luni de facturi plătite; 6kW = 6 luni de facturi plătite; 8kW = 8 luni de facturi plătite. Află tot ce e de știut despre programul Casa Verde și ofertele E.ON.