Romania: Apelul de ULTIMA ORA dupa Decizia de BLOCARE a Aderarii la Spatiul Schengen

Romania Apelul ULTIMA ORA Decizia BLOCARE Aderarii Spatiul Schengen

Romania pierde foarte mult dupa decizia Austriei de a bloca aderarea la Spatiul Schengen, prin veto-ul dat in luna decembrie a anului 2022, insa eforturile de a schimba aceasta decizie a adus inclusiv o actiune la Curtea de Justitie a Uniunii Europene, iar in baza ei companiile din Romania pot cere despagubiri pentru eventualele pierde suferite din cauza acestei decizii.

Romania ar pierde 10 miliarde de euro in fiecare zi care trece si o lasa in afara Spatiului Schengen, conform europarlamentarului Eugen Tomac, actiunea sa la Curtea de Justitie a UE fiind un semnal de alarma tras pentru Comisia Europeana pentru a face si mai multe eforturi care sa aduca aderarea Romaniei la Spatiul Schengen chiar din anul 2023.

Romania se bazeaza foarte mult pe partenerii sai din Uniunea Europeana pentru a adera la Spatiul Schengen, insa din pacate situatia nu este una chiar atat de simpla, iar asta pentru ca vorbim despre Karl Nehammer, un cancelar austriac care este ferm hotarat sa reduca radical migratia pe teritoriul tarii sale, si este dispus sa faca orice pentru indeplinirea obiectivelor stabilite.

“𝐂𝐨𝐳𝐢 𝐦𝐚𝐫𝐢 𝐥𝐚 𝐩𝐨𝐚𝐫𝐭𝐚 𝐒𝐜𝐡𝐞𝐧𝐠𝐞𝐧! Tu cât timp ai aşteptat la vamă când ai plecat în concediu? Gândește-te la timpul pierdut în vamă de transportatorii români cu mărfurile românești la export și care așteptă la cozi kilometrice! Financiar, pierderile suferite de România prin menţinerea sa în afara spaţiului Schengen depăşesc 10 de miliarde Euro pe an.

Dacă consideri că ești discriminat și compania ta are pierderi, acum poți deveni parte în procesul intentat de mine și poți cere despăgubiri Austriei! Trimite un mesaj la numărul de telefon 0770.763.876 cu textul “Doresc să mă alătur acțiunii de la CJUE”.”