ENGIE ii Informeaza pe Romani, Anuntul de ULTIM MOMENT si ce Trebuie sa Faci!

ENGIE Informeaza Romani Anuntul ULTIM MOMENT Trebuie Faci

ENGIE, una dintre companiile de energie cele mai mari si mai importante din toata Romania la ora actuala, a luat hotararea de a-i informa in mod oficial pe romani in legatura cu o masura pe care trebuie sa o ia imediat, daca pleaca pentru o perioada indelungata de timp de acasa, si nu vor consuma energie, de vreun fel.

ENGIE ne aduce in atentie faptul ca a creat o optiune speciala pentru clientii sai din Romania, aceasta avand denumirea “absent la domiciliu”, iar de indata ce este activata, ne ajuta sa evitam costurile cu energia electrica, sau gazele naturale, in cazul in care nu ne aflam in casa pentru o perioada mai lunga de timp.

Aceasta optiune disponibila pentru clientii ENGIE Romania a fost gandita pentru cei care pleaca de acasa pentru perioade foarte lungi de timp, adica luni de zile, deci nu vorbim despre o masura care poate fi folosita doar daca plecati intr-o vacanta de o saptamana, pentru ca nu acesta a fost scopul crearii ei.

ENGIE Romania stie foarte bine cati romani sunt dornici sa profite de aceste tipuri de optiuni, iar asta pentru ca ele se pot dovedi a fi extrem de utile pentru foarte multa lume, mai es in contextul problemelor actuale cu preturile la energie, asa ca merita sa aveti in vedere chiar acum ceea ce ne ofera compania.

Știai că, dacă la o adresă nu înregistrezi consum, este recomandat să anunți furnizorul tău despre acest lucru ? Urmărește materialul video și află de ce. #ENGIEexplica și tu ești la curent cu ultimele noutăți! Daca vei lipsi o perioada indelungata si nu vei consuma energie, contacteaza-ne! Vom activa impreuna optiunea “absent la domiciliu”!