Ministrul Sanatatii: Atentionare de ULTIMA ORA privind un Pericol la care sunt Expusi Romanii!

Ministrul Sanatatii Atentionare ULTIMA ORA Pericol care sunt Expusi Romanii

Ministrul Sanatatii ii atentioneaza pe milioanele de romani din intreaga tara despre un pericol foarte serios pe care ei trebuie sa il aiba in vedere in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre teoriile conspiratiei cu privire la vaccinare, care pericliteaza viata adultilor si copiilor din toata Romania.

Ministrul Sanatatii explica mai jos faptul ca oamenii ar trebui sa le acorde mai multa incredere medicilor care le vor binele, sa nu se increada in ceea ce citesc pe Facebook, sau alte retele de socializare, iar asta pentru ca risca sa cada in plasa celor care vor doar sa le faca rau si nimic mai mult, din pacate.

“Eu cred că acest subiect trebuie explicat cu bună credință și noi o facem și marea majoritatea colegilor mei fac acest lucru. Să nu uităm că unul dintre principalele câștiguri ale sănătății umanității în secolul XX au fost reprezentate de vaccinuri și cresterea duratei de viață a populației și dispariția sau reducerea foarte mare a bolilor infecțioase care făceau ravagii se datorează vaccinării, așa că toată această campanie.

Care mi se pare că are și un element de iresponsabilitate, mi se pare incorectă, imorală și cred că cei care o propagă au mai degrabă un scop de natură politică, decât un scop care să aibă legătură cu sănătatea populației și a copiilor. E clar că trebuie să ne protejăm copiii și prin această strategie dam posibilitatea adulților, pacienților cu boli cronice, să se vaccineze.

Nu există nicăieri niciun fel de sugestie sau element care să sugereze obligativitatea, nu știu de unde a apărut acest lucru, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să ne informăm corect oamenii asupra beneficiilor vaccinării și asupra riscurilor vaccinării, dacă ele există. Este momentul să revenim la seriozitate, la normalitate și să lăsăm profesioniștii din sistemul de sănătate să-și facă treaba.

Toata această isterie împotriva vaccinării, care a fost generată de vaccinarea împotriva infecției cu noul coronavirus, în momentul de față se translatează asupra tuturor vaccinurilor și nu este normal să se întâmple așa. Este momentul să revenim la seriozitate, la normalitate și să lăsăm profesioniștii din sistemul de sănătate să-și facă treaba.

Să încurajăm părinții să-și protejeze copiii. Cele mai importante sunt reprezentate de creşterea cunoaşterii şi încrederii în vaccinarea anti-HPV, asigurarea accesului la vaccinare pentru cei cu risc mai mare de a contracta boli prevenibile prin vaccinare, asigurarea continuităţii programului de vaccinare în timpul situaţiilor de urgenţă.”