ENEL si-a Anuntat Oficial Clientii, IMPORTANTA Decizie Confirmata

ENEL Anuntat Oficial Clientii IMPORTANTA Decizie Confirmata

ENEL si-a anuntat in mod oficial clientii din toata Romania cu privire la o decizie foarte importanta care este pusa in aplicare acum in Romania, mai exact ofera gratuit nu mai putin de 50 de premii in valoare de 500 de LEI fiecare, pentru oricare dintre clientii care isi achita facturile la energie.

ENEL deruleaza de ceva vreme aceasta campanie speciala, insa numai pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania, asa ca daca esti dornic sa profiti de tot, atunci trebuie sa respecti conditiile de participare la promotia anuntata oficial.

500 de LEI oferiti gratuit de ENEL Romania Clientilor

Vine vara cu premii pentru soldul zero la factura ta! Fii pregătit! Continuăm să te răsplătim cu premii pentru soldul 0 la factura ta.

Așadar, asigură-te că la finalul verii, mai precis pe 31 august 2023, ai facturile Enel achitate integral, sold zero, iar noi, furnizorul tău de energie, te putem premia cu vouchere cadou eMAG în valoare totală de 500 de lei*, în campania „Vara, soldul 0 la factură te poate face câștigător”.

Perioada de desfășurare a campaniei este 06 iunie – 31 august 2023 și se adresează clienților Enel, titulari de contract, care la finalul verii – 31 august 2023, figurează cu sold mai mic sau egal cu 0 (zero).

Cum poți participa la concurs?

Alege orice modalitate de plată a facturii Enel și asigură-te că ai sold mai mic sau egal cu 0 (zero) la data de 31 august 2023. Înscrie-te în concurs, prin exprimarea acordului de participare.

Factura o poți plăti prin orice modalitate de plată pe care ți-o punem la dispoziție. Însă cea mai simplă și rapidă metodă de plată este prin intermediul serviciului de plata.