Formula 1: Max Verstappen ATENTIONEAZA, ce Spune despre Echipa Red Bull

Formula 1 Max Verstappen ATENTIONEAZA Spune Echipa Red Bull

Formula 1 este intr-o scurta pauza de vara in aceasta perioada, insa liderul clasamentului actualului sezon, Max Verstappen, lanseaza o atentionare care ar trebui sa fie cunoscuta de catre toata lumea, iar asta pentru ca pilotul echipei Red Bull vorbeste despre posibilitatea castigarii tuturor curselor din acest sezon de catre el si coechipierii sai.

Formula 1 este extrem de competitiva, iar desi Max Verstappen este de departe cel mai bun pilot al momentului, nici macar el nu este sigur de faptul ca echipa sa are capacitatea de a castiga fiecare cursa pana la finalul acestui sezon, ceea ce ar fi intr-adevar o realizare remarcabila, insa una care va fi extrem de greu de atins, in final.

Formula 1 a fost timp de ani, si ani, de zile dominata de catre Lewis Hamilton, iar Max Verstappen a reusit cu Red Bull sa incheie aceasta dominare, iar acum vedem o lupta extrem de apriga intre cei doi, cu olandezul castigator si in prim-plan, pana in momentul de fata, iar desi succesul sau pare garantat in momentul de fata, absolut nimic nu este sigur.

“Înseamnă mai mult pentru echipă, dar din partea mea mă concentrez doar pe fiecare cursă și încerc să câștig. Încercăm doar să continuăm și vom vedea, bucurându-ne de moment. Dar cred că este doar o realizare incredibilă din partea întregii echipe.

Da, avem mașina dominantă, dar este și foarte ușor să greșești și apoi să nu câștigi o cursă. Atunci, desigur, stria a mers corect? Chiar și în anii dominanti ai Mercedes, nu au reușit să se întâmple. Cred că au fost probabil și mai dominanti [comparativ cu] ceea ce avem noi în acest moment sau ce trebuia să facă McLaren.”