ING Romania: Informarea IMPORTANTA Publicata Oficial pentru Clienti

ING Romania Informarea IMPORTANTA Publicata Oficial Clienti

ING Romania, unul dintre grupurile bancare internationale cele mai mari, care activeaza in Romania la ora actuala, a decis sa-i informeze in mod oficial pe clientii sai in legatura cu unul dintre beneficiile majore pe care le ofera pentru ei la ora actuala si vorbim despre platile instant in euro intre conturile acestora.

ING Romania explica mai jos faptul ca indiferent despre ce clienti este vorba, transferurile de bani in euro intre conturi, vor fi facute instant, astfel ca banii intra chiar daca sunt trimisi intr-o zi lucratoare, in orele la care bancile sunt deschise, ori daca sunt trimisi intr-o zi de weekend, cand bancile nu au program de lucru.

Masura despre care ING vorbeste nu este una tocmai noua, transferurile instante de bani intre conturile clientilor sai fiind oferite de ceva vreme, chiar si in euro, astfel ca totul este spus doar pentru a le readuce aminte clientilor despre ceea ce au disponibil acum, chiar daca totul este oferit de o multa perioada de timp.

ING nu este singura banca la care sunt oferite transferuri instant de bani intre conturile clientilor, deci e important de retinut acest lucru, mai ales ca vorbim despre un beneficiu extrem de important, care poate fi extrem de util pentru un numar mare de clienti din Romania in orice moment, asa ca merita incercat.

Toate plățile în valută între clienții ING România sunt instante, indiferent dacă e joi seara sau duminică la prânz. Plățile tale decolează oricând vrei tu și aterizează la destinație cât ai clipi, fără turbulențe.