E.ON Aduce in ATENTIA Tuturor Clientilor OBLIATIILE Importante pe care le Au!

EON Aduce ATENTIA Tuturor Clientilor OBLIATIILE Importante care Au

E.ON, unul dintre grupurile cele mai mari si mai importante de energie din Romania, a decis sa aduca in atentia tuturor clientilor ceea ce trebuie sa stie cu privire la obligatiile pe care le au, iar asta pentru ca exista o serie de prevederi legale pe care toti cei care beneficiaza de energie electrica si gaze naturale, trebuie sa le respecte.

E.ON explica mai jos faptul ca le ofera tuturor romanilor un serviciu special, care le faciliteaza accesul la tehnicieni care ii ajuta sa isi indeplineasca obligatiile legale pe care le au din punct de vedere al verificarilor tehnice pe care trebuie sa le facem in mod regulat pentru centralele termice, si nu doar atat.

Inclusiv pe website-ul celor de la E.ON Romania exista informatii cu privire la modul in care trebuie sa ne ingrijim de centralele de apartament, si nu numai, cand vine vorba despre functionarea lor corespunzatoare, astfel ca e bine sa fim mereu alerti in legatura cu felul in care trebuie sa ne protejam cat mai eficient.

E.ON Romania are de ceva vreme informatii de acest gen puse la dispozitia clientilor din Romania, astfel ca e bine sa fim mereu vigilenti in legatura cu ceea ce ni se spune, pentru a fi siguri si ca indeplinim toate cerintele legale in materie de intretinere a centralelor de apartament pe care le avem si le folosim.

Cu E.ON ServExpress PRO ai acces direct acces la toate serviciile tehnice obligatorii conform normelor legale! Cumpără un abonament E.ON Servexpress PRO cu o lună gratis și stai fără griji – ai serviciile tehnice obligatorii prestate la timp, fără plăți pe loc.