ENEL: Ce le CERE Clientilor Romani si ce Ofera GRATUIT in Aceasta Vara!

ENEL CERE Clientilor Romani Ofera GRATUIT Aceasta Vara

ENEL, grupul de energie pe care se bazeaza milioane de romani in fiecare an pentru a beneficia de servicii de energie electrica si gaze naturale, a decis sa aduca in atentia romanilor faptul ca daca isi activeaza factura electronica acum, au sansa de a castiga unul dintre cele 15 vouchere eMAG in valoare de 500 de LEI.

ENEL explica mai jos ca acestea sunt oferite pana la final de octombrie celor care activeaza primirea facturii electronice prin email, separat fiind oferit si un aparat de aer conditionat Ariston Alys 35 12.000 BTU, care are si instalarea inclusa, fiind oferite mai jos informatii inclusiv cu privire la modul in care se poate activa factura electronica.

ENEL incearca sa ii convinga pe romani sa renunte la facturile clasice pentru a primi mai rapid si mai usor prin email facturile electronice, insa desigur ca nu toata lumea este usor de convins, astfel ca daca doriti sa beneficiati de acest sistem, aveti si sansa de a castiga unul dintre premiile oferite gratuit chiar acum noua.

ENEL da gratuit vouchere eMAG si un aparat de aer conditionat

Avem pregătite pentru tine 48 de premii care cu siguranță te vor încânta! Citește în continuare și află ce trebuie să faci să te numeri și tu printre câștigători. Cu Enel câștigi în fiecare lună! Unul dintre cele 15 carduri cadou eMAG, fiecare în valoare de 500 RON.

Marele premiu, un aparat de aer condiționat marca Ariston Alys 35 12.000 BTU, cu instalare inclusă, parte din portofoliul de produse Enel Ce trebuie să faci? Activează factura electronică până pe 31.10.2023 folosind una din modalitățile de mai jos.

Din aplicația MyEnel, cu doar o bifă email sau SMS în secțiunea Contul meu / Factura electronica Din pagina dedicată pentru activarea facturii prin email, dacă nu ai deja un cont MyEnel. Nu uita să verifici și mail-ul ca pas final pentru validare.