Formula 1: Anuntul de ULTIMA ORA al lui Max Verstappen privind Trecerea la Mercedes, langa Hamilton

Formula 1 Anuntul ULTIMA ORA Max Verstappen Trecerea Mercedes Hamilton

Formula 1 urmeaza sa reinceapa in perioada imediat urmatoare, iar asta deoarece vacanta pilotilor se apropie de final, iar Max Verstappen si Lewis Hamilton vor trebui sa se infrunte din nou pe circuitele din intreaga lume, dar pana atunci pilotul olandez vorbeste iar despre posibilitatea de a i se alatura competitorului sau britanic.

Formula 1 a fost sursa de foarte multe surprize de-a lungul timpului, astfel ca a afla acum despre o posibila alaturare a lui Max Verstappen in echipa Mercedes, langa Lewis Hamilton, nu este tocmai ceva neasteptat, dar ceva ce nu pare sa aiba vreo baza reala, deoarece olandezul inca nu se gandeste la asa ceva.

Formula 1 ni i-ar putea aduce impreuna pe Max Verstappen si Lewis Hamilton, insa nimeni nu stie exact cand, mai ales ca al doilea este tot mai aproape de retragere, in timp ce primul inca mai are foarte multe curse in fata, deci e greu de spus cand am putea vedea in aceeasi echipa doi dintre cei mai buni piloti din istoria competitiei.

“În trecut, nu mi-aș fi putut imagina niciodată să ating acest nivel de succes. Am visat să ajung în Formula 1 și, poate, să conduc pentru o echipă de top cândva. Pentru asta am lucrat mereu. Cunosc si cealalta fata a monedei. Personal, mi se pare deloc plictisitor. Acesta este într-adevăr un mediu foarte diferit.

Este întotdeauna important să fii fidel cu tine însuți și să continui să-ți spui părerea. Nu contează pentru mine unde se află. Dacă o echipă mă dorește cu adevărat într-o astfel de situație, va depune și ea un efort și probabil că poți adapta anumite lucruri într-o oarecare măsură. Te întâlnești cam la jumătatea drumului.”