BANCA Transilvania: Clientii din Toata Romania AVERTIZATI in mod Oficial

BANCA Transilvania Clientii Toata Romania AVERTIZATI mod Oficial

BANCA Transilvania, una dintre principalele institutii financiare din Romania, pe care se bazeaza milioane de romani din intreaga tara la ora actuala, a decis sa aduca in atentia oamenilor o problema extrem de serioasa, informatiile false care vizeaza banca, si care ar putea convinge oamenii sa-si cedeze datele personale.

BANCA Transilvania le spune romanilor care au citit pe Facebook, Instagram, sau alte retele de socializare, o informatie conform careia banca se va inchide, ca aceasta este nimic mai mult decat o informatie falsa, deci nu trebuie privita ca fiind reala, sau de incredere, asa ca e bine sa aveti in vedere acest lucru acum.

BANCA Transilvania: Clientii din Toata Romania AVERTIZATI in mod Oficial

Conform celor de la BANCA Transilvania, trebuie sa fim foarte atenti la orice fel de informatii care ne sunt aduse in atentie pe retelele de socializare, iar asta pentru ca unele dintre ele pot avea in spate website-uri malitioase, si trebuie sa fim extrem de atenti inainte de a accesa orice fel de link-uri care ne sunt aduse in atentie.

BANCA Transilvania a creat o initiativa speciala pentru a-i invata pe romani cum sa se protejeze de problemele de acest gen, pe website-ul sau fiind foarte multe informatii care ar trebui sa ne ajute sa ne protejam, si sa nu pierdem bani, pentru ca uneori banca nu ne poate ajuta daca avem probleme.

Fake news apar frecvent, despre noi sau despre alte branduri și persoane publice. E important să verifici cu atenție site-ul sau paginile de social media care publică informații de acest fel și să nu dai click pe link-urile suspecte. Stay safe! Stai un pic înainte de click: o inițiativă BT pentru siguranța ta online. Află mai multe despre siguranța online pe website.