Interventie cu Elicopterul SMURD in Masivul Parang pentru o Persoana Muscata de Vipera

Interventie Elicopterul SMURD Masivul Parang Persoana Muscata Vipera

DSU Romania a anuntat in mod oficial astazi interventia realizata de catre un elicopter al SMURD in masivul Parang pentru a salva o persoana care a fost muscata de catre o vipera, personalul Salvamont cerand interventia echipajului de medici in locatie.

DSU Romania vorbeste mai jos despre ceea ce a realizat echipajul SMURD in aceasta situatie, iar asta pentru ca vorbim despre o interventie extrem de importanta care a dus la salvarea vietii persoanei ranite, rapiditatea derularii interventiei fiind esentiala.

Intervenție de urgență în Masivul Parâng. Persoană mușcată de viperă, salvată cu ajutorul elicopterului SMURD Brașov și Salvamont.

Astăzi, 22 august a.c., echipajul elicopterului SMURD a fost solicitat de către personalul Salvamont, să intervină în Masivul Parâng, pentru a ajuta la salvarea vieții unui bărbat, aflat în stare gravă după ce a fost mușcat de o viperă.

Salvamontiștii au ajuns la victimă și i-au acordat acesteia măsurile de prim ajutor necesare, dar, având în vedere evoluția stării de sănătate a bărbatului, a fost solicitat în sprijin elicopterul SMURD de la Brașov.

Echipa medicală a stabilizat victima, aceasta fiind preluată și transportată în siguranță la un spital din Sibiu, pentru a beneficia de tratament medical de specialitate.

Asigurarea unei intervenții rapide și eficiente în cazul unor situații de urgență medicală reprezintă una dintre prioritățile instituționale, iar sistemul integrat de urgență și-a dovedit eficiența, încă o dată.