MOL: Clientii Romani Anuntati Oficial, Decizia IMPORTANTA ce da GRATUIT Romanilor

MOL Clientii Romani Anuntati Oficial Decizia IMPORTANTA GRATUIT Romanilor

MOL isi anunta in mod oficial clientii din toata Romania cu privire la o decizie extrem de importanta pe care a luat-o pentru ei, iar asta pentru ca vorbim despre faptul ca achizitiile de carburant facute din oricare dintre locatiile sale, ne aduc posibilitatea de a castiga una dintre masinile care sunt oferite acum.

MOL vorbeste mai jos despre faptul ca ne ofera gratuit un Mercedes-Benz CLA 200 si un Mercedes-Benz GLA 180, impreuna cu sute de carduri de carburant in valoare de 500 de LEI fiecare, totul fiind gandit pentru a le oferi oamenilor sansele de a castiga ceea ce ii intereseaza, cat mai simplu posibil in aceasta perioada.

MOL da gratuit 2 masini Mercedes Benz si sute de vouchere de carburant

Puteti vedea mai jos detaliile pe care cei de la MOL Romania le ofera vis-a-vis de aceasta campanie, si este obligatoriu sa folositi aplicatia MOL Go pentru a putea avea sansa de a va inscrie in aceasta promotie, asta desigur separat de faptul ca trebuie sa alimentati in oricare dintre benzinariile din toata Romania.

MOL Romania spune ca anumite tipuri de carburant ne ofera si mai multe sanse de castig, astfel ca e bine sa aveti in vedere inclusiv acest lucru, daca sunteti dornici sa profitati de campanie, si sa castigati oricare dintre masinile pe care grupul de benzinarii a decis sa ni-l ofere in aceasta perioada in tara.

Am intrat în ultima săptămână de campanie a verii! Grăbește-te să downloadezi aplicația #MOLGO și să te înregistrezi. Alimentările de minimum 150 de lei îți pot aduce: 1x Mercedes-Benz CLA 200 Coupé. #MOLGift în valoare de 500 lei fiecare. Carburanții premium MOL EVO Plus și cardul MultiBonus îți asigură de 2 ori mai multe șanse de câștig!