ENEL ii Anunta pe Clienti, Mesajul IMPORTANT Adus in ATENTIA Romanilor

ENEL Anunta Clienti Mesajul IMPORTANT Adus ATENTIA Romanilor

ENEL ii anunta in mod oficial pe clientii din toata Romania, printr-un mesaj foarte important, in legatura cu ceea ce ar trebui sa stie cu privire la una dintre controversele care au fost in atentia multor oameni, ea fiind legata de posibilitatea de a dormi cu aparatul de aer conditionat pornit pe timpul noptii.

ENEL explica in mod oficial mai jos faptul ca acesta este un mit, si ca atat timp cat aparatul de aer conditionat are o temperatura cat mai apropiata de cea din casa, atunci nu exista risc de imbolnavire pentru persoana care doarme cu el pornit, astfel ca e important sa stiti acest lucru, daca va este cald noaptea.

ENEL ii Anunta pe Clienti, Mesajul IMPORTANT Adus in ATENTIA Romanilor

Conform celor de la ENEL Romania, mitul care s-a propagat de-a lungul timpului printre romani vis-a-vis de problemele legate de somnul intr-o camera in care functioneaza un aparat de aer conditionat, nu ar trebui sa mai fie luat in considerare de catre cineva in momentul de fata, deci e bine sa stiti asta.

ENEL Romania are pe website-ul sau mai multe informatii foarte utile pentru cei care vor sa invete cum sa economiseasca energie, dar sunt deasemenea demontate si multe mituri care s-au raspandir printre romani de-a lungul timpului, asa ca e bine sa va uitati cu atentie la toate informatiile care ne sunt oferite.

Dacă temperaturile ridicate din această perioadă nu te lasă să dormi, poți lăsa liniștit aparatul de aer condiționat să meargă și pe timpul nopții. Riscurile de imbolnăvire sunt minime, atât timp cât aerul condiționat este la o temperatură cât mai apropiată de cea din casă.​ Citește cu încredere despre cum să fii smart pe energie, pe Electripedia.