Marcel Ciolacu Anunta ca isi DEPUNE Mandatul in fata Parlamentului, Conditia Impusa!

Marcel Ciolacu Anunta DEPUNE Mandatul fata Parlamentului Conditia Impusa

Marcel Ciolacu, premierul Romaniei, ameninta cu demisia, afirmand ca isi va depune mandatul pe masa Parlamentului Romaniei daca nu este indeplinita o conditie extrem de importanta, mai exact daca pachetul legislativ pentru care Guvernul Romaniei isi va asuma raspunderea nu va fi adoptat.

Marcel Ciolacu vorbeste mai jos despre reforma administratiei Romaniei, pe care vrea sa o faca in cursul urmatoarelor luni, ea fiind esentiala pentru reducerea deficitului bugetar cu care se confrunta tara, iar premierul afirma ca in lipsa adoptarii ei isi va da demisia.

Îmi voi pune mandatul pe masă în Parlament pentru reforme și dreptate socială! Guvernul își va angaja răspunderea în fața Parlamentului pe pachetul legislativ care vizează reforma aparatului de stat, măsurile de echilibrare fiscală și cele pentru combaterea evaziunii.

Avem nevoie de reforme profunde. Nu voi ceda un milimetru, indiferent de presiunile celor din sistem. Voi merge până la capăt pentru a tăia risipa și pentru ca toți să plătească ceea ce se cuvine în această țară.

Trebuie să oprim debandada bugetară, să facem un sistem fiscal echitabil pentru toată lumea și să luptăm în mod real cu evaziunea. Miliarde de euro ajung în buzunarele unor șmecheri sau sunt risipite cu instituții care se calcă pe picioare, în loc să fie folosite pentru drumuri, spitale și școli.

Aș vrea să iau puțin de la noi și de la cei care fac foarte mulți bani pentru a da și la pensionari, care au muncit o viață, și la cei aflați în nevoie. Vă anunț că voi merge înainte cu toată fermitatea.