Formula 1: Lewis Hamilton face un Anunt de ULTIMA ORA privind Mercedes Inaintea GP din Olanda

Formula 1 Lewis Hamilton face Anunt ULTIMA ORA Mercedes Inaintea GP Olanda

Formula 1 continua in weekend cu Grand Prix-ul din Olanda, insa inaintea intrecerii asteptate de catre toata lumea, Lewis Hamilton aduce in atentia lumii intregi un anunt important cu privire la Mercedes, iar asta deoarece spune ca lumea a trecut prea usor peste realizarile majore facute de catre constructor in ultimele luni de zile.

Formula 1 este dominata de Red Bull si Max Verstappen acum, dar Lewis Hamilton spune ca Mercedes a recuperat mult din ceea ce a pierdut la debutul acestui sezon, ajungand le locul 2 in topul constructorilor, iar asta deoarece intreaga echipa a muncit enorm pentru rezultatele obtinute, iar aceasta munca va continua cu siguranta in viitor.

Formula 1 a fost dominata de catre Lewis Hamilton timp de ani si ani de zile, dar cu Max Verstappen si Red Bull lucrurile sunt diferite, Mercedes avand probleme mari in a face o masina care sa se poata descurca in fata rivalilor austrieci, dar pilotul britanic este foarte increzator ca lucrurile vor sta si mai bine pana la finalul sezonului.

“Menținerea locului secund în clasamentul constructorilor de Formula 1 din 2023 este o realizare uriașă care a fost trecută cu vederea. Cred că este o realizare uriașă și cred că este ceva ce simt că a fost puțin trecut cu vederea, dacă sunt sincer. În cele din urmă, pentru că vrem să câștigăm, nu aș spune că a existat cea mai pozitivă narațiune.

Dar sunt foarte mândru de echipă, de progresul și de pașii pe care i-am făcut cu mașina. De la a ne simți ca mașina exactă, aproape identică cu cea de anul trecut, până la a face toate schimbările pe care le avem… sunt câteva mici ajustări.”