Kaufland te Pune la Treaba, ce-ti da GRATUIT in Romania de Acum

Kaufland Pune Treaba GRATUIT Romania Acum

Kaufland celebrul lant de hypermarket-uri cu un numar foarte mare de locatii in toata Romania la ora actuala, a decis sa-i anunte in mod oficial pe romani cu privire la ceea ce le da gratuit, daca aleg sa participe la o promotie speciala pe care o deruleaza pentru o perioada foarte limitata de timp in toata tara.

Kaufland vorbeste mai jos despre o campanie numita Kaufland Dance Talk, iar asta pentru ca vorbim despre o serie de premii extrem de interesante pe care nu ar trebui sa le trecem in vreun fel cu vederea, ele fiind disponibile doar pentru o perioada extrem de limitata de timp in tara noastra, dupa cum puteti vedea mai jos.

Kaufland te Pune la Treaba, ce-ti da GRATUIT in Romania de Acum

Conform celor de la Kaufland Romania, daca alegem sa participam la aceasta campanie, urmand regulamentul pe care il puteti vedea si mai jos, avem sansa de a castiga 5 perechi de sneakers personalizati Graure, dar si 5 kit-uri pentru inregistrare de clipuri video pe care sa le publicam pe platforma TikTok.

Kaufland Romania stie foarte bine cat de multi romani sunt dornici sa participe la promotii de acest gen in Romania, asa ca tot ceea ce vedeti mai jos este oferit pentru oricine, deci merita sa nu treceti cu vederea aceasta oferta, inainte ca ea sa dispara pentru totdeauna din cadrul website-ului, in cateva zile.

CONCURS: Vibe check: dacă n-ai auzit încă de #KauflandDanceTalk, e timpul! E doar cel mai cool dans al verii, care îți poate aduce cele mai cool premii. E simplu: intră pe TikTok Kaufland România, caută videoul cu dansul, recreează-l și postează-l apoi cu #KauflandDanceTalk. Nu uita să ne dai și tag @kauflandromania! Campanie desfășurată în perioada 1 – 31 august 2023. Regulament complet al campaniei este disponibil pe website.